Soolomatka Thaimaahan

Thaimaan Samuin saarella sijaitseva Kamalaya oli ollut jo jonkun aikaa haaveenani. Matkan arvokas hinta ja se seikka että matka pitäisi mitä todennäköisimmin toteuttaa yksin jarruttelivat minua aika pitkään. Mutta lopulta ajattelin että mitä ihmettä tässä odottelen, minulla on kyllä mahdollisuus lähteä kunhan olen suunnitelmallinen.

Sitouduin ajallisesti ja rahallisesti jo hyvissä ajoin, maksoin matkaa pitkin vuotta ja koko ajan ihana odotus ja jännitys kasvoivat. Sekin on mielestäni tärkeä osa matkaa, se kutkuttava tunne kun kaikki on vielä edessä.

Ja lopulta se päivä koitti kun lentokoneen pyörät irtosivat maasta Helsingissä.

Kamalaya Wellness Sancturary on nimensä mukaisesti hyvinvoinnin suoranainen pyhäkkö Samuin saarella Thaimaassa. Soolomatkailijoita on paljon, kaikki ovat eri elämäntilanteissa ja kaikki ovat tulleet etsimään Thaimaasta eri teitä hyvään oloon. Wellness-ohjelmat valitaan asiakkaan elämäntilanteen ja tarpeet huomioiden.

Wellness-ohjelmat sisältävät täysihoidon sekä laajan valikoiman hoitoja, joissa hoidetaan sekä kehoa että mieltä kokonaisvaltaisesti. Eli kyllä, satsaukselleen saa kyllä todellakin vastinetta.

Yksi seikka mitä pohdin paljon etukäteen oli että miltäköhän tuntuu syödä illallista yksin. Kamalayassa on ihastuttava community table-pöytä jossa voi syödä yhdessä muiden kanssa. Itse söin kuitenkin alussa nimenomaan yksin, sillä halusin haastaa itseäni ja karistaa ajatuksen siitä että yksin syöminen olisi jotenkin vaivaannuttavaa ja ikävää. Puhelimetkin ovat (onneksi) yleisissä tiloissa Kamalayassa kiellettyjä, joten siitäkään ei saanut tuttua pakopaikkaa. Ja oikein hyvin meni, tietenkin. Mutta kun loppulomasta menin istumaan community-pöytään, oli sekin todella mukavaa. Oli ihana tutustua eri maista tulleisiin uusiin ihmisiin ja pöydässä huumori kukki.

Kamalaya on mitä parhain kohde aloittaa soolomatkailu.

Koh Samuille on helppo matkustaa Bangkokin kautta. Lyhyen kotimaan lennon jälkeen sinut tullaan hakemaan lentokentältä. Kun saavut Kamalayaan, tulee nopeasti tunne että olet ollut siellä aina ja ennenkin, niin hyvin sinusta pidetään huolta.   

Kamalayan tyyppisestä kokemuksesta on helppo suunnata kohti entistä suurempia seikkailuja.

Autan mielelläni meidän asiakkaitamme alkuun kertomalla lisää Kamalayasta ja sen wellness-ohjelmista. Lopullinen valinta tehdään yhdessä Kamalayan asiantuntijoiden kanssa.