Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Koh Lanta & Krabi

Koh Lanta ja Krabi ovat erinomainen yhdistelmä rauhalliselle rantalomalle viehättävässä Thaimaassa. Tyylikkäät ja korkeatasoiset hotellit kruunaavat lomaelämyksen.

Koh Lantan vehreän viidakon keskellä sijaitseva Pimalai Resort & Spa on kuin pieni pala taivasta – ja sitä nimi sanskriitin kielellä tarkoittaakin!

Hotellin sijainti rinteessä takaa huikeat merimaisemat.  Myös hotellin yleinen uima-allasalue suurine altaineen on silmiä hivelevän kaunis ja viihtyisä. Hemmottelevan elämyksen viimeistelee Pimalain oman kylpylän tasokkaat hoidot, sekä Seven Seas– ja Rak Talay– ravintoloiden thai- keittiön makuihin sukeltavat makumatkat.

Kuvankauniin Tubkaek– hiekkarannan äärellä sijaitseva Banyan Tree Krabi on matkaohjelman toinen hotelli. Jokainen huone on varustettu omalla uima-altaalla, josta avautuvat maisemat kauniiseen puutarhaan tai kalkkikivikallioiden täplittämälle lahdelle.

Banyan Tree Krabi luo vierailleen ikimuistoisia ravintolaelämyksiä; Bird’s Nest– ravintolassa voit illastaa puun latvaan rakennetussa korissa ja tyylikkäässä Saffron– ravintolassa nautit thaiherkuista vehreän puutarhan keskellä.

14 yötä
alk. / henkilö
4650 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot (Phuket)
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 7 yötä Pimalai Resort & Spa Deluxe- huoneessa
  • Majoitus 7 yötä Banyan Tree Krabi Deluxe Pool Suite– huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Phuketiin, josta kuljetus Koh Lantalle (auto & lautta).

Mahdollinen matkaväsymys unohtuu pian, kun pääset perille tähän kaukaiseen piilopaikkaan. Tervetuloa paratiisiin!

Pimalai Resort & Spa

Aloita päiväsi nauttimalla kiireetön aamiainen hotellissa.

Muistatko hetken kun rakastuit luontoon ensimmäisen kerran? Pimalain vehreä maaperä, lähes 900 metrinen hiekkaranta sekä turkoosinsininen Andamaanienmeri herättävät varmasti uudelleen tämän rakkauden. Pimalai on kuin arkkitehdin taideteos ja Koh Lantan parhaiten varjeltu salaisuus. Siellä voit nauttia aidon ystävällisestä palvelusta ja rauhasta tyylikkäässä ja tasokkaassa miljöössä. 

Leppoisiin lomapäiviin voit valita aktiviteetteja oman makusi mukaan. Joogaa tai kenties thai-nyrkkeilyä? Snorklausretki lähisaarille tai ehkäpä hemmotteluhetki kauniissa spassa? Valinta on sinun.

Pimalaissa on yhteensä 8 ravintolaa ja baaria, joten myös illallisvaihtoehtoja on runsaasti tarjolla omassa hotellissa.

Aamiaisen jälkeen on vuorossa siirtyminen takaisin Krabille ja Banyan Tree hotelliin kiehtovaan maailmaan.

Banyan Tree Krabi

Aamiainen hotellissa.

Banyan Tree Krabista avautuvat huikeat panoraamanäkymät safiirinväriselle Andamaanienmerelle ja upeille merestä nouseville korkeille kalliomuodostelmille. Hotelli on avattu lokakuussa 2020.

Ensiluokkaisesta hotellista löydät korkeatasoiset sviitit ja villat, kaksi ravintolaa sekä mainetta ja kunniaa saaneen Banyan Tree Span.

Huippuluokan kuntosali, kuntokävelyt rannalla, patikointia kansallispuistossa, melontaa, retkiä lähisaarille, suppailua, snorklausta mm. on tarjolla hotellissa.

Ennen illallista kannattaa piipahtaa hotellin rantabaariin ihailemaan auringon laskeutumista horisontin taakse.

Banyan Tree Krabi

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Nauti vielä auringosta ja tunnelmasta ennen kuin paluu arkeen koittaa.

Uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät Phuketin lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.