Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Koh Lanta & Krabi

Koh Lanta ja Krabi ovat erinomainen yhdistelmä rauhalliselle rantalomalle viehättävässä Thaimaassa. Tyylikkäät ja korkeatasoiset hotellit kruunaavat lomaelämyksen.

Koh Lantalla sijaitseva Pimalai – hotelli on rakennettu upean luonnon keskelle. Hotellin nimi on sanskritiksi “pieni pala taivasta”, ja sitä se todellakin on. Miellyttävä loman aloitus ja rauhoittuminen luonnonkauniissa ympäristössä.

Banyan Tree – ketjun tasokas hotelli Krabilla on toinen elämyskohde. Sen valttikortteja ovat Phang Nha-lahden postikorttimaisemat, kaunis, rauhallinen hiekkaranta sekä ympäröivä trooppinen sademetsä.

14 yötä
alk. / henkilö
3 390 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yhteis- ja yksityislentokenttäkuljetukset
  • Hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 7 yötä 2 hh Koh Lanta, sis. aamiainen
  • Majoitus 7 yötä 2 hh Krabi, sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Bangkokin kautta Krabin lentokentälle, josta kuljetus Koh Lantalle (auto + lautta, kesto noin 2 tuntia).

Mahdollinen matkaväsymys unohtuu pian, kun pääset perille tähän kaukaiseen piilopaikkaan. Tervetuloa Pimalain paratiisiin!

Majoittuminen Pimalai hotelliin.

Pimalai

Aloita päiväsi nauttimalla kiireetön aamiainen hotellissa.

Muistatko hetken kun rakastuit luontoon ensimmäisen kerran? Pimalain vehreä maaperä, lähes 900 metrinen hiekkaranta sekä turkoosinsininen Andamaanienmeri herättävät varmasti uudelleen tämän rakkauden. Pimalai on kuin arkkitehdin taideteos ja Koh Lantan parhaiten varjeltu salaisuus. Siellä voit nauttia aidon ystävällisestä palvelusta ja rauhasta tyylikkäässä ja tasokkaassa miljöössä. 

Leppoisiin lomapäiviin voit valita aktiviteetteja oman makusi mukaan. Joogaa tai kenties thai-nyrkkeilyä? Snorklausretki lähisaarille tai ehkäpä hemmotteluhetki kauniissa spassa? Valinta on sinun.

Pimalaissa on yhteensä 8 ravintolaa ja baaria, joten myös illallisvaihtoehtoja on runsaasti tarjolla omassa hotellissa.

Aamiaisen jälkeen on vuorossa siirtyminen takaisin Krabille ja Banyan Tree hotelliin kiehtovaan maailmaan.

Banyan Tree

Aamiainen hotellissa.

Banyan Tree Krabista avautuvat huikeat panoraamanäkymät safiirinväriselle Andamaanienmerelle ja upeille merestä nouseville korkeille kalliomuodostelmille. Hotelli on avattu lokakuussa 2020.

Ensiluokkaisesta hotellista löydät korkeatasoiset sviitit ja villat, kaksi ravintolaa sekä mainetta ja kunniaa saaneen Banyan Tree Span.

Huippuluokan kuntosali, kuntokävelyt rannalla, patikointia kansallispuistossa, melontaa, retkiä lähisaarille, suppailua, snorklausta mm. on tarjolla hotellissa.

Ennen illallista kannattaa piipahtaa hotellin rantabaariin ihailemaan auringon laskeutumista horisontin taakse.

Banyan Tree

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Nauti vielä auringosta ja tunnelmasta ennen kuin paluu arkeen koittaa.

Uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

 Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.