Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat

Khao Lak

The Sarojin

Tervetuloa Khao Lakin tyylikkääseen The Sarojin hotelliin!

Khao Lak sijaitsee noin tunnin matkan päästä Phuketin lentokentältä, Thaimaan mantereen Phang Nga -maakunnassa.

Kaunis Khao Lak tarjoaa rauhalliset puitteet rentouttavaan lomailuun. Kullanväriset hiekkarannat, ihanan vehreät maisemat ja se valon määrä sekä aurinko miten paljon ne luovatkaan mielihyvää!

The Sarojin hotelli on upea, moderni aasialaistyylinen boutique-hotelli. Hotelli vastaanottaa vain yli 9 vuotiaita hotellivieraita.

”Hotelli on kuin karamelli! ”

Sviitit ja residenssit, ravintola, rantabaari, uima-allas alue ja koko hotellin ympäristö ovat silmiä hivelevän kauniita ja jokainen yksityiskohta on tarkasti mietitty. Palvelu on huomioivaa ja henkilökohtaista. Pathways Spa on täydellinen hemmottelukeidas, jonka ulkoilma paviljongeissa on tarjolla taivaallisia hoitoja. 

Rauhalliseen tunnelman luovat puutarhan ikivanha fiikus-puu, sekä lootus-lampi.

Yksi The Sarojinin erikoisuuksista on “all day” – aamiainen. Voit nauttia kuohuviiniaamiaisesi vaikka vasta iltapäivällä, sillä se on tarjolla kello 18.00 asti.

Hotellin omalla veneellä pääsee snorklausretkille tai ihastelemaan Phang Nga- lahden upeita kalkkikivimuodostelmia. Sukellusta, maastopyöräilyä viidakkoreiteillä, kalliokiipeilyä tai tutustumista paikalliseen kyläyhteisöön on tarjolla. Lähistöllä on useita golfkenttiä. Haluaisitko syventää thaimaalaisen ruoan ja yrttien tuntemusta hotellin kokkikurssilla vai opettelisitko ehkä kaivertamaan hienoja taideteoksia paikallisista hedelmistä? Joogaa ja meditointia on myös mahdollista harrastaa.

7 yötä
alk. / henkilö
2 295 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä Garden Residence- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.