Juhlamatkat Perhematkat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Chiang Mai, Koh Samui & Bangkok

Thaimaa on lukeutunut suosikkikohteisiin kauan mutta joka kerralla löydät tästä monipuolisesta maasta jotain uutta – ja voit ihastua siihen yhä uudestaan.

Tällä mielenkiintoisella yhdistelmämatkalla pääset kokemaan pohjoisen Thaimaan helmen Chiang Main, Koh Samuin kauniit rannat sekä sykkivän metropolin Bangkokin. 

Chiang Maissa mielenkiintoa herättävät monet kiinnostavat kulttuurikohteet, kuten temppelit. Eloisassa yliopistokaupungissa riittää myös ravintolatarjontaa eikä kuuluisia yömarkkinoitakaan sovi unohtaa.

Kulttuurikokemuksien jälkeen on ihana rentoutua tasokkaassa hotellissa kauniilla Samuin saarella. Leppoisan rantalomailun lisäksi Koh Samuin kohokohtia ovat myös mielenkiintoiset retkikohteet kuten Angthongin merikansallispuisto.

Elämää pursuava Bangkok on Thaimaan matkalla aina vierailun arvoinen. Oli sitten ostosten teko tai kulttuuririennot enemmän sinun juttusi, Bangkok tarjoaa kokeneellekin Thaimaan kävijälle aina jotain uutta.

14 yötä
alk. / henkilö
3 795 €
  • Finnair + Bangkok Airways reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä 2 hh Chiang Mai, sis. aamiainen
  • Majoitus 7 yötä 2 hh Koh Samui, sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä 2 hh Bangkok, sis. aamiainen
  • Ohjelmaan merkityt retket
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Bangkokin kautta Chiang Main lentokentälle. Yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille ja majoittuminen  Na Nirand Romantic Boutique Resort – hotelliin.

Na Nirand Romantic Boutique Resort

Aamiainen hotellissa ja upea yhdistelmämatka Thaimaassa voi alkaa!

”Lanna Culture and Nature”  on kokopäiväretki, jossa tutustutaan pohjoisthaimaalaiseen Lanna-kulttuuriin ja sen ruokaan, murteeseen, perinteisiin ja taiteeseen. Ensimmäinen käyntikohde on Wat Ton Kwenin temppeli (kutsutaan myös Wat Intharawat), joka edustaa klassista Lanna-arkkitehtuuria, jossa temppelit ovat pieniä ja hillittyjä, eikä niin mahtipontisia kuin muualla Thaimaassa.

Sitten sinut toivotetaan tervetulleeksi paikallisen Ruankaew-Yanon- perheen luo. Opettelet valmistamaan perinteistä pohjoisthaimaalaista kotiruokaa ja samalla kuulet tarinoita perheen mielenkiintoisista vanhoista tavoista ja perinteistä. Valmistettu ateria nautitaan perheen kanssa.

Seuraavana on vierailu Doi Inthanonin kansallispuistoon, jossa patikoidaan noin kahden tunnin ajan ihaillen kaunista luontoa, vesiputouksia ja bambusiltoja. Käydään myös Karenin-heimon luomukahvitilalla maistelemassa paikallista kahvia. Karenit ovat Thaimaan ja Myanmarin rajamailla asustava vuoristokansa, joka harjoittaa animismia (sielu-usko), buddhalaisuutta ja kristinuskoa. Tämän jälkeen on aika palata takaisin hotelliin.

Na Nirand Romantic Boutique Resort

Omatoimisesti nauttien viehättävästä Chiang Maista.

Chiang Main kaupunki sijaitsee pääosin Ping-joen länsirannalla, hedelmällisessä  ja vehmaan vihreiden vuorten reunustamassa laaksossa. Sen asemakaavaa hallitsee vanhaa kaupunkia ympäröivä neliömäinen vallihauta. Nykyään kaupunki on  laajentunut kauas vallihaudan ulkopuolelle ja nykyinen keskusta sijaitsee Ta-Pae portin ja joen välissä.

Chiang Maissa mielenkiintoa herättävät sen temppelit eli watit. Tyyliltään ne ovat täysin erilaisia ja paljon vanhempia kuin Bangkokissa sijaitsevat.  Chiang Maissa on vallihaudan sisäpuolella 36 wattia ja kaupungissa yhteensä yli 80 wattia. 

Illallispaikkoja tässä tunnelmallisessa yliopistokaupungissa riittää ja ei sovi unohtaa myöskään käyntiä Chiang Main kuuluisilla yömarkkinoilla. Ostosten ja tunnelmoinnin lomassa voit ihastella paikallisia ruokakojuja, joista löydät herkkuja curryineen sekä nuudeleineen.

Aamiaisen jälkeen kuljetus Chiang Main lentokentälle, josta suora lento Koh Samuin saarelle.

Lentokentältä yksityinen kuljetus Zazen Boutique Resort & Spa -hotelliin.

Zazen Boutique Resort & Spa

Aamiainen hotellissa.

Zazen- hotelli sijaitsee rauhallisella Bo Phutin rannalla, saaren pohjoisosassa. Saaren vilkkaammat rannat kuten Chaweng ja Lamai ovat käynnin arvoisia, jonka jälkeen on mukava palata omalle rauhallisemmalle rannalleen.

Zazen on kuin rauhan tyyssija. Nimensä se on saanut japanin kielen sanasta, joka tarkoittaa sisäisen rauhan löytämistä.

Kuten kaikkialla Thaimaassa, ihanaa ruokaa on tarjolla jokaiseen makuun. Onko suosikkisi mango sticky rice katukeittiöstä tai kenties valkoiset pöytäliinat ja fine dining annokset, Koh Samuilta löydät molemmat ja kaikkea siltä väliltä.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä Zazen hotellista on Fisherman’s Villagen alue, josta löytyy juuri näitä viehättäviä aitoja rantaravintoloita.  

Koh Samuilla nautitaan rannasta ja meren läheisyydestä, joten vesiaktiviteetteja on runsaasti. Aktiivinen lomailija nauttii snorklauksesta, melomisesta, purjelautailusta jne. Sukellusretkiä on tarjolla laaja valikoima, mm. läheiseen Angthong merikansallispuistoon tai Koh Taon saarelle.

Aamiaisen jälkeen on aika jättää leppoisat lomapäivät Koh Samuilla taakse. Seuraavaksi kutsuu sykkivä Enkelten kaupunki – Bangkok.

Lento Koh Samuilta suoraan Bangkokiin, josta yksityinen kuljetus 137 Pillars – hotelliin.

137 Pillars Suites on tasokas boutique-hotelli joka kohoaa korkealle Bangkokin katujen yläpuolelle. Sykkivään metropoliin tutustumisen jälkeen voit nauttia hotellin monipuolisista palveluista. 27. kerroksen infinity pool-altaalta ja huoneista on huikeat panoraamanäkymät.

137 Pillars

Aamiainen hotellissa.

Puolipäiväretki “City & Temples incl. Grand Palace”. Retken aikana tutustutaan Bangkokin kolmeen tärkeimpään buddhalaiseen temppeliin. Wat Traimit (Temple of the Golden Buddha) temppelissä on mittaamattoman arvokas 5500 kiloa painava kultainen Buddhan patsas.

Wat Pho-temppeli on yksi Bangkokin suurimmista ja vanhimmista temppeleistä, joka tunnetaan makaavasta 46-metrisestä Buddhan patsaasta.

Aikanaan Thaimaan kuningasperheen asumuksena ollut Suuri palatsi (The Grand Palace) koostuu yli sadasta rakennuksesta. Palatsialueella sijaitsevat Thaimaan arvostetuimmat uskonnolliset ja hallinnolliset rakennukset, joista tärkein on Smaragdi-Buddhan temppeli (Wat Phra Kaeo). Suuren palatsin alueella näkee värien loistoa, kullan kimallusta, korkeita rakennuksia, upeita patsaita sekä kaiverruksia ja mosaiikkitaidetta. Sitten onkin aika palata takaisin hotelliin.

Muistathan asiallisen ja paikallisia kunnioittavan pukeutumisen temppelivierailujen aikana. Varsinkin kuninkaallisissa temppeleissä ja palatseissa on tarkat pukeutumissäännöt: olkapäät ja polvet peitetty, ei hihattomia tai läpinäkyviä puseroita, ei tiukkoja tai rikkinäisiä shortseja, ei sandaaleja.

137 Pillars

Aamiainen hotellissa.

Moni kaukomatkaaja pysähtyy Bangkokissa säännöllisesti, sillä nähtävää ja koettavaa riittää useammankin vierailun varalle. Ostosmahdollisuudet hakevat vertaistaan, suuri MBK-ostoskeskus on monen suosikki.

Shoppailun vastapainoksi Bangkokissa on myös kiehtovaa kulttuuria, kuten temppeleitä ja muita nähtävyyksiä. Bangkokissa on loputon tarjonta paitsi thaimaalaisesta, myös kaiken maailman keittiöistä, valinta on sinun. 

Bangkok sykkii värejä, eksotiikka ja on juuri sopivan kaoottinen.

137 Pillars

Päivä 15

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Uloskirjautumisen jälkeen kuljetus lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.