Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Rantalomat Soolomatkat

Koh Samui

Kamalaya

Ihastuttava hyvinvointikeskus Kamalaya Wellness Sanctuary and Holistic Spa Resort sijaitsee Samuin saarella Thaimaassa.

Saaren kaakkoisosassa, kukkulan rinteellä, rauhallisessa ympäristössä sijaitseva Kamalaya on tarkoitettu hyvinvointia etsiville matkailijoille. Hotellissa on erilaisia wellness- ja holistisia ohjelmia, detox-, stressinhoito-, joogaohjelmia. Terveellistä ruokaa ja tasokkaita hoitoja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Majoituksena tarjolla on yhteensä 75 tyylikästä huonetta ja huvilaa. Näistä osa yhden ja kahden makuuhuoneen huviloita.

Hotellilla on ravintola ja kahvila, jotka tarjoilevat terveellistä, holistista ruokaa. Myös ihania thaimaalaisia ruokaelämyksiä ja viiniä on tarjolla niille, jotka eivät ole kuurilla.

Hotellin spa tarjoaa hyvin erityyppisiä hoitovaihtoehtoja yli 70 eri lääketieteen suuntauksia edustavan ammattilaisen voimin. Moderni kuntokeskus on saatavilla sekä kunto-ohjelmia. Päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluu erilaisia kuntolajeja, joogaa, meditaatiota, tai chi:tä jne.

 

Lue Helin Matkojen Marikan matkakokemuksia soolomatkalta Kamalayaan.

7 yötä
alk. / 2hh
4 290 €
7 yötä
alk. / 1hh
4 790 €
  • Finnair + Bangkok Airways reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä 2 hh, sis. täysihoito
  • Relax & renew hyvinvointipaketti
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.