Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat Soolomatkat

Koh Samui

Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistic Spa Resort

Vehreän Koh Samuin saarella sijaitseva Kamalaya Wellness Sanctuary & Holistic Spa Resort on omistautunut vieraidensa hyvinvoinnille.

45 minuutin päässä Koh Samuin lentokentältä sijaitseva kuvankaunis resort on varsinainen hyvinvoinnin keidas, jonka valikoimista löytyy 18 erilaista wellness- ohjelmaa. Laadukkaat ohjelmat tähtäävät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ne ovat alan parhaiden kunto- ja joogaohjaajien, sairaanhoitajien ja ravintoneuvojien laatimia.

Destination Deluxe Awards palkitsi Kamalayan uniikin Embracing Change– ohjelman vuoden hyvinvointiohjelmana vuonna 2022. Kyseinen ohjelma keskittyy oman sisäisen elämän ja tunne-elämän tutkimiseen.

Kamalyan kattava all inclusive- ohjelma sisältää edestakaiset lentokenttäkuljetukset, kaikki nauttimasi ruoat ja juomat, valitsemasi kylpylähoidot sekä hyvinvointiin liittyvät aktiviteetit ja fitness-, spa- ja rentoutumistilojen vapaan käytön. Hyvin varustellun kuntosalin ja joogapaviljongin lisäksi resortista löytyy upeiden maisemien äärellä sijaitseva 25 metrin uima-allas.

Hotellin ravintolat tarjoavat laajan valikoiman terveellisiä ja vastuullisesti valmistettuja herkkuja. Useita palkintoja niittäneet Kamalayan ravintolat pohjaavat ruoan valmistuksensa perinteisiin aasialaisiin parantaviin traditioihin ja moderniin ravinto-oppiin. Täällä teet itsellesi hyvää herkuttelemalla!

Hyvinvointi pohjautuu rentoutumiseen ja Kamalayan upeat huvilat ovat omiaan juuri tähän tarkoitukseen. Huviloiden sisustuksen perusta on rauhoittavat, maanläheiset sävyt ja avoimet, luonnonvaloa tulvivat tilat. Vehreän sademetsän kuorruttamassa rinteessä sijaitsevat huvilat omaavat kauniit merinäköalat ja niiden sisustus on rauhoittavan maanläheinen. Huoneita löytyy eleganteista sviiteistä omalla altaalla varustettuihin huviloihin.

Lue Helin Matkojen Marikan matkakokemuksia soolomatkalta Kamalayaan.

7 yötä
alk. / henkilö
4 290 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Hillside Room- huoneessa, sisältäen täysihoidon

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.