Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

Koh Yao Yai

Anantara Koh Yao Yai

Koh Yao Yai on rauhaa rakastavan paratiisisaari

Phuketin ja Krabin välissä sijaitseva Koh Yao Yai on kookosviljelmien ja kalastajakylien täyttämä rauhallinen saariparatiisi. Täällä voit istahtaa kookospalmun alle nautiskelemaan ympäröivästä hiljaisuudesta ja levollisesta elämänmenosta – Koh Yao Yailla ei kellään ole kiire mihinkään.

Koh Yao Yai ja ylväiden karstikallioiden värittämä Phang Nga– lahti tarjoavat matkailijalle roppakaupalla elämyksiä. Saarelta on helppo tehdä päiväretkiä lahden muille saarille, kuten Phi Phi– saarille, sekä kuuluisalle Khao Phing Kan– saarelle, joka tunnetaan paremmin nimellä James Bondin saari. Myös meren pinnan alta löytyy tutkittavaa, sillä lahdella on oivat puitteet snorklaamiseen ja sukeltamiseen.

Kilometrin mittaiselle hiekkarannalle sijoittuva Anantara Koh Yao Yai on rauhan ja ylellisyyden keidas vehreän viidakon keskellä. Hotellin huoneet huokuvat harmoniaa sekä tilan tuntua ja suurin osa huonetyypeistä tarjoaa upean merinäköalan.

Aseta itsesi saaren rentoon tunnelmaan ja nauti hotellin tasokkaista palveluista. Upea kylpylä, neljä ravintolaa ja baaria, sekä laaja aktiviteettivalikoima viimeistelevät lomasi juuri niin kuin sinä haluat.

Koh Yao Yai eroaa vilkkaasta Phuketista kuin päivä ja yö, mutta välimatkaa kohteiden välillä on vain 45 minuutin venematkan verran.

7 yötä
alk. / henkilö
3 195 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe Seaview Suite– huoneessa, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.