Juhlamatkat Perhematkat Safari- ja luontomatkat

Australian villi luonto

-kiertomatka

Australia on tunnettu monipuolisuudestaan ja tällä matkalla tutustut elämää pursuavaan Melbourneen, jossa koet upeita maku-, kulttuuri- ja taide-elämyksiä.

Ajat pitkin legendaarista Great Ocean Roadia, jonka varrelta löytyy kullansävyisiä hiekkarantoja, viehättäviä rantakyliä, lumoavia kansallispuistoja, dramaattisia kalkkikivi jyrkänteitä, vehreää sademetsää sekä upeita vesiputouksia.

Ihastelet henkeäsalpaavan kauniita maisemia Great Otway National Parkin ja The Grampiansin luonnonpuistoissa, joissa on mahdollista tutustua luontoon ja villieläimistöön alueiden monilla kävely- ja patikkareiteillä.

Matkan päätteeksi tutustut vastakohtien saareen, Tasmaniaan.Upeat makuelämykset löydät pääkaupunki Hobartissa, rentoa saarielämää Bruny Islandilla, muinaisia sademetsiä ja alppimaisen vehreitä nummia Cradle Mountainilla, taianomaisia hetkiä Freycinetin kansallispuistossa ja Richardssonin rannoilla sekä vivahteikkaan omaperäisiä makuelämyksiä Tasmanian viinitiloilla.

 

Oletko valmis elämäsi luontoseikkailuun?

16 yötä
alk. / henkilö
5 395 €
 • Finnairin reittilennot ja lentoverot
 • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
 • Autovuokraus mainituille ajankohdille
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Melbourne, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Apollo Bay, sis. aamiainen + illallinen 
 • Majoitus 1 yö 2 hh Port Fairy, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Halls Gap, ei ruokailuja
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Hobart, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Bruny Island, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Cradle Mountain, sis. aamiainen
 • Majoitus 2 yötä 2 hh Freycinet, sis. aamiainen
 • Majoitus 1 yö 2 hh Hobart, sis. aamiainen
 • Ohjelmassa mainitut retket
 • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Saapuminen Melbourneen. Yksityinen kuljetus ihastuttavaan The Savoy- hotelliin. 

The Savoy- hotelli tarjoaa erinomaisen sijainnin Melbournen sydämessä, joten astu ulos hotellista ja nauti kaupungin monipuolisesta tarjonnasta. Herkuttele Melbournen upeissa kahviloissa ja ravintoloissa ja tee löytöjä Collins Streetin putiikeista ja kapeilta kujilta.

The Savoy

Melbournen viehättävät kauppakujat ja kapeat tiet kätkevät sisäänsä kaupungin parhaat salaisuudet. Hidden Secrets Tours Lanes– ja Arcades-kävelykierroksella sinulle selviää mistä Melbournen ylistys on oikein peräisin. Tutustut paikallisiin suunnittelijoihin ja erikoisliikkeisiin, omaperäisiin kahviloihin, katutaiteeseen, arkkitehtuuriin sekä tarinoihin Melbournen historian varrelta. Retki päättyy herkulliseen bistro-tyyliseen lounaaseen ja lasilliseen paikallista viiniä.

Loppupäivä sinulla on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Vuokra-auton nouto Melbournen kaupunkipisteestä ja ajomatka kohti Apollo Baytä voi alkaa. Majoittuminen The Great Ocean Ecolodgeen. Ajomatka kestää n . 3 tuntia.

The Great Ocean Ecolodge on täysin aurinkoenergialla toimiva, ekologisesti vastuullinen majoitusvaihtoehto ja Ecolodge sulautuu täydellisesti maisemaansa. Täällä sinulla on mahdollisuus tutustua villieläimiin (kengurut, koalat, australiankuningaskaijat ja paljon muuta) niiden luonnollisessa elinympäristössään ja oppia uhanalaisista lajeista sekä ympäröivästä luonnosta oppaan johdolla. 

The Great Ocean Ecolodge

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Great Ocean Roadin ja Great Otway National Park ympäristöön.

Great Ocean Road on tunnettu erityisesti dramaattisista kalkkikivijyrkänteistään. Kiemurtelevan tien varrelta löytyy myös kullansävyisiä hiekkarantoja, viehättäviä rantakyliä, lumoavia kansallispuistoja, vehreää sademetsää ja upeita vesiputouksia.

Great Otwayn kansallispuisto ulottuu Torquaysta maailmankuulua Great Ocean Roadia pitkin aina Otwaysin sisämaahan. Tee tutkimusmatka kansallispuiston ihmeisiin. Koe Great Otwayn tuuliset rannat, patikoi ikonisella Great Ocean Walk -patikkareitillä, ihastele vuoristoisen metsän henkeäsalpaavan kauniita vesiputouksia ja kävele puiden latvojen tasolla Otway Fly -näköalakävelysillalla.  

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata kohti sympaattista Port Fairyn rantakylää. Ajomatka n. 3 tuntia.

Matkan varrelta löytyy monia pysähtymisen ja ihastelemisen arvoisia paikkoja, kuten Gibson Steps, 12 Apostles, Loch Ard Gorge, Warnamboolin kasvitieteellinen puutarha ja paljon muuta. 

Majoittuminen ihastuttavaan Oscars Waterfront Boutique -hotelliin. Sijainti historiallisessa Port Fairyn rantakylässä takaa kuvankauniit maisemat ja erinomaiset puitteet pysähdykselle. Port Fairy tunnetaan erinomaisesta ruoasta, mielenkiintoisista putiikeista, upeista rannoistaan, Griffith saaresta ja historiastaan. 

Matka jatkuu kohti Grampiansia. Ajomatka kestää n. 2,5 tuntia.

Majoittuminen DULC, Halls Gap -hotelliin. Majoitus modernissa mökissä, josta upeat näköalat suoraan luontoon.

Halls Gap on ihastuttava pieni kylä, joka tunnetaan erinomaisista patikointireiteistään, henkeäsalpaavista maisemistaan ja villielämistöstä, kuten kengurut, vallabit, emut ja paljon muita lajeja.

DULC, Halls Gap

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua The Grampiansin luonnonpuistoon. Kävele joku alueen upeista patikointi reiteistä (Reed Lookout, MacKenzie Falls, The Pinnacle). Löydä vesiputouksia, uskomattomia vuoristomaisemia, törmää reitin varrella kenguruihin, emuihin ja erilaisiin lintulajeihin. Voit myös vierailla Halls Gapin eläintarhassa tai tutustua Grampiansin historialliseen viinialueeseen ja alueen vivahteikkaisiin viineihin.

Matka jatkuu kauniille Tasmanian saarelle, jota kutsutaan myös Australian Norjaksi. Omatoimisesti autoillen takaisin Melbourneen (ajomatka n. 3 tuntia), josta lentäen kohti Tasmaniaa ja Hobartia.

Yksityinen kuljetus Hobartin lentokentältä kartano-tyyliseen Lenna of Hobart– hotelliin, joka sijaitsee historiallisella Waterfront– alueella, jossa löydät erinomaisia ravintoloita, gallerioita, museoita ja putiikkeja.

Lenna of Hobart

Tänään sinulla on koko päivä aikaa tutustua Hobartiin ja sen ympäristöön omatoimisesti.

Hobart on herkuttelijoiden paratiisi. Hobartin kulinaarista maailmaa täydentää tuoreet ja paikalliset raaka-aineet, makuelämyksiä löydät jokaisen kulman takaa. 

Hobartin hienous piilee siinä, että voit saman päivän aikana kiivetä Wellingtonin vuorelle, nauttia kiehtovasta taiteesta MONA-museossa ja syödä kuin paikalliset historiallisen Salamancan tai pohjois-Hobartin alueella.

Siirtyminen Bruny Islandille. Nouda vuokra-auto Hobartin kaupunki pisteestä ja aloita ajomatka kohti Ketteringin satamaa (ajomatka n. 45 minuuttia), josta matka jatkuu lautalla kohti Bruny Islandia.

Majoittuminen 43 Degrees Bruny Island– hotellissa. Tämä hienostuneen kaunis hotelli sijaitsee suojaisalla paikkaa Adventure Bayn pohjoispäässä. Adventure Bay Beachin koskemattomat rannat sijaitsevat vieressä ja monet saaren kauniista kävelyreiteistä lähtevät hotellin läheltä.

43 Degrees Bruny Island

Nauti vapaapäivästä tutustuaksesi Bruny Islandin kauniiseen saareen – monet erilaiset aktiviteetit odottavat sinua. Koe saaren lumoava luonto kävellen saaren erinomaisilla kävelyreiteillä, ihaile pieniä pingviinejä The Neck Game Reserve -puistossa, osallistu rannikkoalueen risteilylle, jossa pääset tutkimaan avomeren kallioita, syvänmeren luolia sekä etsimään rannikon villieläimiä, kuten hylkeitä, delfiinejä, vaeltavia valaita ja merilintuja. Valinta on sinun.

Matka jatkuu lautalla  Bruny Islandilta Ketteringiin (lauttalippu ostetaan paikanpäällä), josta noin 5,5 tunnin ajomatka Cradle Mountainiin.

Majoitus Peppers Cradle Mountain Lodge -hotellissa, jota pidetään laajalti yhtenä Australian tunnetuimmista erämaa kokemuksista. Hotelli sijaitsee upean maailmanperintöluetteloon kuuluvan Cradle MountainLake Clair kansallispuiston laidalla.

Tämä pakopaikka tarjoaa henkeäsalpaavat erämaan maisemat, erinomaista paikallista ruokaa ja viiniä sekä aidon lämmintä vieraanvaraisuutta.

Peppers Cradle Mountain Lodge

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Cradle MountainLake Clair kansallispuistoon. Voit tehdä kävelyretken, joka kulkee kauniiden vanhojen sademetsien läpi tai nauttia hotellin upeista puitteista juustoja ja viiniä maistellen tai rentoutua Spassa.

Cradle Mountain–St Clair Lake -kansallispuisto on yksi Tasmanian upeimmista ja erikoisimmista paikoista, jossa hyiset järvet reunustavat muinaisia mäntymetsiä ja jäiset purot laskevat pitkin karuja vuorenrinteitä. Kansallispuistossa voit nähdä saaren villieläimistöä ja jopa paikallisen kuuluisuuden pussiahman (Tasmanian devil).

Siirtyminen Freycinetiin, ajomatka n. 3,5 tuntia

Majoittuminen hurmaavaan Freycinet Lodge -hotelliin, jossa aika pysähtyy ja huolet unohtuvat. Hotellin sijainti Freycinetin kansallispuistossa on vertaansa vailla, edessäsi siintää maisema Great Oyster Bayn sinisille vesille ja taustalla Hazardsin karu vuoristo.

Freycinet Lodge

Vierailusi Freycinetin kansallispuistoon on takuulla taianomainen. Tutustu puiston upeaan luontoon ja uskomattomiin maisemiin kävelyreittien varrelta tai näköalapaikoilta tai upota varpaat veteen läheisellä Richardsonin rannalla. Lähde risteilemään katamaraanilla Freycinetin niemimaan rannikkoa pitkin tai melontaretkelle vaaleanpunaisen graniittivuoren alle.

Lenna of Hobart

Paluu Hobartiin. Ajomatka kestää n. 2,5 tuntia

Majoitus Lenna of Hobart -hotelliin. Loppupäivän voit viettää haluamallasi tavalla, nauttien Hobartin monipuolisesta tarjonnasta.

Lenna of Hobart

Upea tutkimusmatka Australian luontoon on tullut päätökseensä. Tänään on aika aloittaa kotimatka.

Siirtyminen omatoimisesti autoillen Hobartin lentokentälle, jossa vuokra-auton palautus.

Kotimatka Helsinkiin Melbournen ja Hong Kongin kautta voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.