Juhlamatkat Perhematkat Yhdistelmä­matkat

Sydney & Port Douglas

Tämä matka alkaa ihastuttavasta Sydneyn kaupungista, jossa pääset nauttimaan kaupungin upeista rannoista, ihastelemaan tunnetuimpia maamerkkejä, tutustumaan monimuotoiseen historiaan ja nauttimaan Sydneyn rennosta tunnelmasta. Sydneyssä voit valita Viinin ystävien seikkailu- retken Hunter Valleyn viinialueella tai patikointiretken Blue Mountainsille, jossa pääset matkaamaan ainutlaatuisen maailmanperintö- alueen sydämeen.

Matka jatkuu lentäen kohti lumoavan kaunista Queenslandin osavaltiota ja Port Douglasia. Port Douglas on täydellinen lomakohde, jossa maailman vanhin sademetsä Daintree National Park ja Suuri Valliriutta kohtaavat. Lumoavan kauniit rannat, ympäröivät joet, sademetsät, vesiputoukset ja ainutlaatuinen riutta tekevät Port Douglasista todellisen trooppisen paratiisin.

Port Douglasin osuudella pääset tutustumaan Suureen Valliriuttaan lähemmin katamaraani/snorklausretkellä ja koet myös  kulttuuriseikkailu “Cape Tribulation Cultural Experience”- retken aboriginaali-oppaan johdolla, jossa tutustutaan maailmankuuluun Daintree sademetsän (maailmanperintökohde) luontoon sekä alkuperäiskansojen kulttuuriin, historiaan ja perinteisiin.

Lähde siis tutustumaan monimuotoiseen Australiaan!

11 yötä
alk. / henkilö
4 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä 2 hh Sydney, sis. aamiainen
  • Majoitus 7 yötä 2 hh Port Douglas, sis. aamiainen
  • Ohjelmassa mainitut retket

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Sydneyyn. Yksityinen kuljetus Spicers Potts Point– hotelliin.

Spicers Potts Point on pieni ja ihastuttava boutique- hotelli, joka huokuu perinteistä Sydneytä yhdistettynä nykyaikaiseen tunnelmaan. Hotelli sijaitsee lähellä Sydneyn satamaa ja kasvitieteellistä puutarhaa. Trendikkäät ja monipuoliset kahvilat ja ravintolat ovat aivan lähettyvilläsi.

Aloita tutustuminen yhteen maailman kauneimmista kaupungeista.

Spicers Potts Point

G’Day mate! Aloita päivä aamiaisella. Tänään sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Sydneyyn.

Kävele Australian vanhimmalla kadulla, George Streetilla, jossa historialliset rakennukset ja modernit pilvenpiirtäjät hallitsevat maisemaa sulassa sovussa. Tutustu Australian monimuotoiseen historiaan The Rocks- alueella.  Ikoninen Bondi Beach houkuttelee upeilla rannoillaan ja rennolla surffi- tunnelmallaan. Ethän unohda myöskään kaupungin kuuluisia maamerkkejä kuten Sydneyn oopperataloa, The Sydney Harbour Bridge- siltaa ja Sydney Tower Eye’ta.

Voit lisätä halutessasi matkaohjelmaasi opastetun Sydneyn nähtävyydet- retken tai upean lounasristeilyn tutustuen Sydneyn sataman rantaviivaan ja rauhallisiin poukamiin Darling Harbourista Watsons Bayhin. Kysy lisää!

Spicers Potts Point

Tänään on retkipäivä. Voit valita Viinin ystävien seikkailu- retken Hunter Valleyn viinialueella tai patikointiretken Blue Mountainsille, jossa pääset vaeltamaan ainutlaatuisen maailmanperintö- alueen sydämeen.

Viinin ystävien seikkailu

Retki alkaa hotelliltasi, josta sinua tullaan hakemaan. Ensimmäinen pysähdys on Australia Reptile Park– puistossa, jossa pääset tutustumaan  kenguruihin, koaloihin ja vallabeihin. Matka jatkuu kohti Hunter Valleyn viinialueita, jossa löytyy 150 maailmanluokan viinitilaa, 65 ravintolaa sekä gourmet- ja boutique-panimoita.

Ensimmäinen pysähdys on Briar Ridge Vineyard- tilalla, jossa pääset maistelemaan ensiluokkaisia viinejä. Seuraavana vuorossa on Leogate Estate, jonka viinit tarjoavat mahdollisuuden aistia ainutlaatuisen maun, josta vain Hunter Valley ja heidän palkitut viininsä ovat tunnettuja. Viininmaistajaisten yhteydessä pääset herkuttelemaan myös erilaisilla juustoilla.

Kierros päätetään 2 ruokalajin lounaaseen ja tietenkin lasillisen paikallisen tilan viiniä.  Lounaan jälkeen on vuorossa vielä pieni, perheomistuksessa oleva Keith Tullochin viinitila. Uniikki maaperä ja ilmasto luovat viineille oman vivahteensa ja pääset maistelemaan näitä viinejä artesaanisuklaa Cocoa Nib’n kera. Paluu Sydneyyn ja kuljetus takaisin hotellille.

Blue Mountains patikointiretki

Retki alkaa hotelliltasi, josta sinua tullaan hakemaan. Blue Mountainsin retkellä tutustutaan ainutlaatuisen maailmanperintö- alueen sydämeen. Blue Mountains kansallispuisto on kalliomuodostelmien, upeiden vesiputousten, syvien rotkojen ja utuisten eukalyptusmetsien ihmemaa.

Päivän ensimmäisenä pysäkkinä toimii maatila Calmsley Hillillä, jossa tervehditään tilalla asuvia kenguruita, emuja , wombatteja ja koaloja. Nauti aamutee, kävele tilan mailla ja ihastele maisemia. Seuraava pysäkki on Evans Lookout- näköalapaikka, jossa saat lounaspaketin, kartan ja ohjeet vaellusreitille.

Vaellusreitti kulkee Evans Lookout näköalapaikalta Govett’s Leap näköalapaikalle. Mykisty matkan varrella Grose Valleyn uskomattomista maisemista, joka tunnetaan myös  Australian Grand Canyonina. Päätepysäkki on Mt Tomahin kasvitieteellinen puutarha, jossa voit pysähtyä hetkeksi nauttimaan näkymistä ja nauttimaan lasillisesta kuohuviiniä tai appelsiinimehua ennen kuin matka jatkuu takaisin Sydneyyn ja hotellillesi.

Spicers Potts Point

Aloita päiväsi aamiaisella. Tänään sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti monimuotoiseen Sydneyyn.

Voit lisätä halutessasi matkaohjelmaasi retken Sydneyyn tai sen lähiympäristöön. Kysy lisää!

Tänään on aika jättää Sydney ja siirtyä Queenslandiin. Yksityinen kuljetus Sydneyn lentokentälle, josta lento Cairnsiin. Cairnsissa sinua ollaan vastassa ja matka jatkuu yksityisellä kuljetuksella kohti Port Douglasia.

Hotellinasi seuraavat 7 yötä toimii hurmaava Peninsula Boutique Hotel.

Peninsula Boutique Hotel tarjoaa kauniit näköalat suoraan Four Mile rannalle ja turkoosille merelle. Tämä tyylikäs adult only- hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Port Douglasin sydämestä ja sen useista ihastuttavista putiikeista ja ravintoloista. Yksilöllinen ja ystävällinen palvelu on myös tämän pienen hotellin vahvuus.

Peninsula Boutique Hotel

Port Douglas on täydellinen lomakohde. Suuri Valliriutta ja maailman vanhin sademetsä (Daintree National Park) kohtaavat juuri täällä ja niitä erottaa ainoastaan lumoavan kauniit rannat. Ympäröivät joet, sademetsät, vesiputoukset ja ainutlaatuinen riutta tekevät Port Douglasista todellisen trooppisen paratiisin.

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Port Douglasiin ja sen ympäristöön omatoimisesti. Kysy myös lisää retkiehdotuksia!

Peninsula Boutique Hotel

Tänään pääset tutustumaan lähemmin Suureen Valliriuttaan. Seikkailu alkaa varhaisella lähdöllä Port Douglasin satamasta, johon sinulla on kuljetus hotelliltasi. Aluksenasi on Sailaway VII, joka on tunnettu ilmastoystävällisyydestään ja kestävän kehityksen ohjelmastaan. Voit rentoutua tällä kauniilla jahdilla ja purjehtia Mackayn tai Undinen riutoille. Retkellä nautitaan upeista näkymistä rannikolle, turkoosille merelle ja Daintreen vuorille. Opas johdattaa sinut snorklaamaan koskemattoman koralliriutan ylle, jossa on mahdollista nähdä uskomaton määrä meren elämää; värikkäitä kaloja, uteliaita kilpikonnia, korumaisia simpukoita ja kauniita koralleja. Retken täydentää trooppinen buffetlounas sekä tee/kahvi.

 

Peninsula Boutique Hotel

Tänään on vuorossa kulttuuriseikkailu “Cape Tribulation Cultural Experience” aboriginaali-oppaan johdolla. Kierroksella pääset kokemaan alueen upean luonnon ja sen voimavarat sekä saat omakohtaisen käsityksen alueen alkuperäiskansojen kulttuurista ja miten kulttuuri ja sen tulkinnat ovat siirtyneet ja tulevat siirtymään sukupolvelta toiselle.

Tutustu Kuku Yalanji- alueen (sademetsien alkuperäiskansa) merkittävimpiin nähtävyyksiin kuten maailmankuuluun Daintree sademetsään (maailmanperintökohde). Opi alkuperäiskansan ja sen alueen historiasta, kulttuurista ja perinteistä. Kävele maailman vanhimman sademetsän läpi, koe lumoavia luonnonihmeitä kuten Daintree- joki, jossa sademetsä kohtaa riutan, tutustu rannikkoalueiden elinympäristöön, jossa voit oppia ympäristöstä, ravinnosta ja luonnosta hyödynnetyistä lääkkeistä. Voit myös pulahtaa Daintree- joen makean veden virtoihin.

Päivän päätteeksi kuljetus takaisin  Port Douglasiin.

Peninsula Boutique Hotel

Viimeinen kokonainen lomapäivä. Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Port Douglasiin ja sen ympäristöön omatoimisesti.

Rentoudu altaalla, tee rentouttava kävely rannalla, käy snorklaamassa, uppoudu hyvän kirjan tarinaan ja istahda nauttimaan herkullisesta lounaasta ja värikkään trooppisesta cocktailista.

Peninsula Boutique Hotel

Kotiinpaluun aika on koittanut. Aamiaisen jälkeen on aika luovuttaa huone ja yksityinen kuljetus vie sinut Cairnsin lentokentälle, josta kotimatka kohti Helsinkiä voi alkaa.

Unohtumaton loma odottaa sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.