Meneghetti Wine Hotel & Winery

Bale

Meneghetti Wine Hotel on tasokkaan majoituksen, oman tilan laatuviinien ja fine dining- makumatkojen moniaistinen liitto

Kroatian Istrian niemimaalla sijaitseva Meneghetti Wine Hotel on täydellinen valinta välimerellisen ilmaston, laatuviineillä höystettyjen makuelämysten ja ainutlaatuisen majoituksen ystävälle.

Meneghetti Wine Hotel on rauhallinen ja elegantti hotelli kumpuilevien viiniviljelmien keskellä. Huoneet ja huvilat ovat charmikas yhdistelmä maalaisromantiikkaa sekä glamouria. Tässä hotellin viehätys piileekin; 1800- lukulaisen maalaiskylän ulkomuotoon verhoutunut resort pitää sisällään viiden tähden luksusta. Ylellisyyden tunnun viimeistelee edestakaiset lentokenttäkuljetukset Mercedes-Benz E– luokan autoilla.

Hotellin kruunujalokivenä toimii sen upea makuelämysten kirjo; maistele tilan omia viinejä sekä oliiviöljyjä ja uppoudu Adrianmeren tuoreiden merenelävien makumaailmaan Meneghettin idyllisessä Oliveto– ravintolassa.

Pulan lentokenttä sijaitsee näppärästi vain 20 kilometrin päässä hotellin upeilta tiluksilta. Halutessasi matkaan on helppo yhdistää pyrähdys Italiassa, sillä Venetsian kansainvälinen lentokenttä on vain 200 kilometrin päässä – tässä hotellissa on siis aineksia mahtavaan Euroopan road trip- matkaan!

 

4 yötä
alk. / henkilö
1 450 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Edestakaiset Mercedes-Benz E– lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä Meneghetti Wine Hotel, Superior- huone sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.