Yhdistelmä­matkat

Japani autoillen

Japani autoillen – siinäpä vasta matka!

Tervetuloa unohtumattomalle matkalle Japanin maagiseen maailmaan!

Koe Japanin rikas kulttuuri, upeat maisemat ja ikoniset nähtävyydet autoillen tällä kymmenen päivän mittaisella kiertomatkalla.

Japani on ainutlaatuinen sekoitus perinteitä ja moderniutta. Kymmenen päivän matkan aikana pääset tutustumaan Tokion sykkeeseen ja Mt. Fujin lumoaviin maisemiin, matkan jatkuessa historiallisiin Takayaman ja Matsumoton kaupunkeihin. Shirakawagon perinteinen kylä ja Shorenjin rauhoittava temppeli tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia.

Matka päättyy Osakan vilkkaaseen tunnelmaan ennen kotiinpaluuta.

Tutustu matkaohjelmaan!

10 yötä
alk. / hlö
5 250 €
 • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
 • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
 • Majoitus 2vrk Keio Plaza Hotel Standard- huoneessa
 • Koko päivän mittainen, opastettu kaupunkikierros Tokiossa
  • Sisäänpääsy Tokyo Tower– torniin
 • Majoitus 2vrk Hotel Mifujien- hotellissa
 • Majoitus 2vrk Associa Takayma Resort Standard- huoneessa
 • Majoitus 2vrk Shorenji Lake Hotel- hotellissa
 • Majoitus 2vrk RIHGA Royal Hotel Osaka Comfort Deluxe Twin- huoneessa
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 18 asti
 • Aamiainen kaikissa hotelleissa
 • Illallinen Kawaguchikossa sekä Shorenjissa
 • Autovuokra  6vrk, sisältäen tarvittavat vakuutukset
 • Yksityinen kuljetus Tokiossa (lentokenttä – hotelli)
 • Yksityinen kuljetus Osakassa (hotelli – lentokenttä)

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Tervetuloa Japaniin, nousevan auringon maahan!

Hyppää kuljettajan kyytiin Tokion lentokentältä suoraan majoituspaikkkaasi Keio Plaza– hotelliin, jossa pääset ihailemaan upeita kaupunkinäkymiä. Hotelli sijaitsee eläväisen, neonvaloilla värjätyn Shinjukun kaupunginosan sydämessä.

Tämä päivä on hyvä pyhittää levolle ja rentoutumiselle. Edessä on huikea seikkailu Japanin halki, jossa perinteet ja innovaatiot elävät harmonisesti rinnakkain ja jossa maan joka kolkka kertoo tarinaa sen rikkaasta historiasta sekä eloisasta kulttuurista.

Keio Plaza Hotel Tokyo

Konnichiwa Tokio! Valmistaudu kokemaan Tokion hämmästyttävät nähtävyydet yksityisellä kokopäivän retkellä. Retki starttaa suoraan hotellilta englanninkielisen oppaan johdolla.

Päivän aikana tutustutaan muun muassa keisarilliseen palatsiin ja ikoniseen Asakusa Senso-ji -temppeliin. Muistithan ottaa kameran matkaan? Tämän päivän aikana tulet näkemään Tokion kauneimpia nähtävyyksiä ja varsinaisia arkkitehtuurin helmiä.

Päivän seikkailujen jälkeen on aika rentoutua. Iltapäivän voit viettää hotellin palveluista nauttien tai lähialueen ostosmahdollisuuksiin ja ravintolakulttuuriin tutustuen. Shinjuku on pullollaan mielenkiintoisia puoteja, erilaisia kuppiloita sekä ravintoloita!

Tokio – Mt. Fuji / Kawaguchiko
Matkan pituus: 102 kilometriä
Ajoaika: noin 1,5 tuntia

Aamiaisen jälkeen on aika hypätä kuljettajan kyytiin ja suunnata autovuokraamoa kohti, jossa seuraavien päivien kulkupeli odottaa. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Mt. Fuji ja Kawaguchiko– järvi. Järven pinnasta heijastuva lumihuippuinen vuori on näkymä, joka jättää sanattomaksi – täällä asustaa koko Japanin kuuluisimmat maisemat.

Majapaikkana toimii tunnelmallinen onsen- hotelli Hotel Mifujien. Onsenilla tarkoitetaan perinteistä japanilaista kuumevesikylpylää. Japanin tuliperäisen maaston ansiosta maasta löytyy tuhansia kuumia lähteitä – pitkän ajomatkan jälkeen pulahdus lämpimään veteen virkistää kummasti. Suosittelemme testaamaan!

Rentouttava kylpemisen lisäksi hotellin kruunaa uskomattoman upeat maisemat Fuji- vuorelle.

Päivän päätteeksi nautitaan perinteinen japanilainen illallinen.

Hotel Mifujien

On monia paikkoja, joista voi ihailla upeita näkymiä Fuji-vuorelle, mutta harvat vetävät kuvauksellisuudessa vertoja Kawaguchiko– järvelle. Suosittelemme suuntaamaan järvelle aamun tunteina, jolloin pilvipeite on tavallisesti vähäisin ja vuori näyttäytyy kaikessa komeudessaan.

Alue on paitsi kaunis, myös täynnä aktiviteetteja. Aktiivinen matkailija voi tutustua alueeseen esimerkiksi pyöräillen, patikoiden tai kalastaen. Mikäli bucket- listaasi kuuluu Fujin huiputtaminen, on valittavanasi useita reittivaihtoehtoja. Yoshida– reittiä pitkin huipun saavuttaa noin kuudessa tunnissa.

Leppoisampaa lomailua kaipaava voi nauttia kuvankauniista kaupungista lukuisiin museoihin ja nähtävyyksiin tutustuen. Ehkä olet törmännyt kuvaan, jossa punainen, viisikerroksinen temppeli tähyilee kohti Fuji- vuorta? Kyseessä on Chureito Pagoda, joka sijaitsee vain alle vartin ajomatkan päässä Mifujien- hotellista.

Kawaguchiko – Matsumoto – Takayama
Matkan pituus: 226 kilometriä
Ajoaika: noin 4 tuntia

Tänään matka jatkuu kohti Takayamaa, joka tunnetaan kauniisti säilyneestä vanhasta kaupungistaan. Reitti kulkee Matsumoton kautta, jossa suosittelemme tekemään pysähdyksen matkalla.

Matsumoton upein nähtävyys on Matsumoto- joen kupeessa sijaitseva linna, joka kuuluu Japanin vanhimpiin puulinnoihin. Lisäksi kaupungissa voi tutustua perinteisiin käsityöläisten työpajoihin ja gallerioihin, sekä nauttia vilkkaasta kaupunkikeskustasta ostoksineen ja tasokkaine ravintoloineen. Ympäröivä luonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn Japanin Alppien läheisyydessä.

Majoittuminen kahdeksi yöksi Associa Takayama Resort– hotelliin, joka sijaitsee keskellä Japanin Alppien kauneutta. Kukkulan laelle rakennetusta hotellista aukeaa huikeat vuoristomaisemat lumella kuorrutetuille huipuille. Huoneiden sisustus on on jännittävä yhdistelmä länsimaalaisia piirteitä japanilaisia perinteitä.

Hotellista löytyy kolme paikallisia herkkuja tarjoavaa ravintolaa. Teppan-Yaki– ravintolassa taidokkaat kokit grillaavat illallisesi silmiesi edessä. Itadakimasu, eli hyvää ruokahalua!

Associa Takayama Resort

Matkan kuudes päivä on omistettu Takayaman kaupunkiin tutustumiselle.

Viehättävä kaupunki on tunnettu perinteisestä arkkitehtuuristaan, historiallisista kaduistaan ja käsityöläisperinteestään – alue tarjoaakin upean mahdollisuuden sukeltaa japanilaiseen kulttuuriin. Perinteikäs Takayama luo upean kontrastin Japanin ultramoderneille suurkaupungeille – vanhan kaupunkikeskustan kujilla käy selväksi, kuinka monipuolinen maa Japani onkaan.

Vanhan kaupungin alue, Samachi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Päivä kuluu kauniilla kujilla samoillen, kauniita käsitöitä ihaillen ja paikallisia herkkuja maistellen. Maista ainakin Wagyu sushia ja makoisaa Takayama Ramen- keittoa.

 

Takayama – Shirakawago – Shorenji
Matkan pituus: 322 kilometriä
Ajoaika: vajaa 5 tuntia

Matka jatkuu kohti Shirakawagon perinteistä kylää, jonka tunnuskuvana toimivat jyrkkäharjanteiset Gassho-zukuri– talot. Kylä sijaitsee kauniissa vuoristomaisemassa, ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua perinteiseen japanilaiseen maalaiselämään.

Perillä Shorenjissa matkalaista odottaa kauniin vehreä luonto solisevine vesiputouksineen ja kirkkaine järvineen.

Shorenjissa hotellina toimii Shorenji Lake, jota ympäröi henkeäsalpaavan upea luonnonkauneus. Idylliset järvinäkymät ja vehreä ympäristö tarjoavat rauhallisen tukikohdan kaukana kaupungin kiireestä ja vilinästä.

 

Shorenji Lake Hotel

Shorenjin meditatiivinen ilmapiiri ja rauhoittava ympäristö ovat omiaan rentoutumiselle. Huomenna matka jatkuu vilkkaaseen Osakaan, joten nyt on hyvä hetki vetää henkeä.

Tutustu Shorenjin kuuluisaan buddhalaiseen temppeliin, maistele paikallisia perinneherkkuja ja tee kävelyretki kauniiseen luontoon. Jos mielesi halajaa päiväretkelle, upeat Akame 48– vesiputoukset sijaitsevat vain vajaan 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta.

 

Shorenji – Nara – Osaka
Matkan pituus: 85 kilometriä
Ajoaika: vajaa 2 tuntia

Auto kulkee taas! Matka jatkuu kohti Naran kaupunkia, Japanin historiallista helmeä. Päivän aikana matkailija voi tutustua Naran pääkohteisiin, kuten Todaijin temppeliin valtavine Buddha- patsaineen, sekä Kasuga Taishan pyhäkköön, joka tunnetaan tuhansista punaisista lyhdyistään.

Kaupungin maskotteina toimivat Naran peurapuiston ystävälliset peurat, jotka ottavat vierailijoilta mieluusti vastaan makupaloja sekä rapsutuksia.

Naran kautta reitti kulkee kohti Osakaa, jossa hyvästellään uskollisesti palvellut vuokra-auto.

Osakassa majoitutaan arvostetussa Rihga Royal Hotel Osaka– hotellissa, joka sijaitsee Nakanoshiman saaren eteläkärjessä. Ympäristö on kaunis sekoitus vesiväyliä, vehreitä puistoja ja urbaania kaupunkimaisemaa. Hotellin tiloista löytyy kirjasto, sisäuima-allas saunoineen, sekä useita erilaisia ravintoloita.

 

Rihga Royal Hotel Osaka

Nauti Osakan parhaista puolista yhden unohtumattoman päivän verran ennen koti-Suomeen palaamista!

Tokiota huomattavasti pienempi Osaka on näppärä ottaa haltuun yhdessä päivässä. Päivän aikana suosittelemme tutustumaan ainakin Osakan ikoniseen linnaan, sekä buddhalaiseen Shitennō-ji– temppeliin. Dotonborin kaupunginosasta löydät Osakan maistuvimmat katuruoka-aarteet. Maista ainakin takoyakia, eli paistettuja mustekalapalloja.

Huvittelua kaipaava voi ottaa suunnakseen Osaka Universal Studios– teemapuiston hauskoine härveleineen.

 

Ikimuistoinen Japanin kierros päättyy tänään.

Ennen lentokenttäkuljetuksen saapumista voit vielä fiilistellä Osakan uniikkia tunnelmaa. Sayōnara Japani, seuraavaan kertaan!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.