Kaupunki­­lomat

Tokion & Kioton yhdistelmämatka

Koe Japanin kohokohdat kahden kuuluisan kaupungin, Tokion ja Kioton yhdistelmämatkalla!

Maailman suurimpiin kaupunkeihin lukeutuva Tokio on hurmaava aistiärsytysten yliannostus, joka tihkuu elämää ja energiaa – vastaavaa et taatusti koe missään muualla! Michelin- ravintoloita, jännittävää popkulttuuria, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja neonvalojen loistava väripaletti – tätä kaikkea ja niin paljon muuta on Tokio.

Sukella omintakeiseen kulttuuriin perinneherkkuja maistelemalla, Tokion kansallismuseon veistostaidetta ihailemalla, Harajukun katumuotia ihmettelemällä ja shintolaisissa temppeleissä vierailemalla. Neljän päivän jälkeen matka jatkuu historialliseen Kiotoon.

Kioto tunnetaan Japanin kulttuurin kehtona, joka pitää sisällään yli 1000 temppeliä ja pyhättöä. Lisäksi Kiotosta löydät kokoelman maan ikonisimpia nähtävyyksiä, kuten valokuvauksellisen Togetsukyon sillan, sekä UNESCOn suojeleman Tenryujin temppelin.

Historian ja kulttuurin ohella Kioto on tunnettu tasokkaasta ravintolatarjonnastaan – eräs alueen erikoisuuksista on suussa sulava Koben härkä, jota suosittelemme lämpimästi maistamaan!

 

7 yötä
alk. / henkilö
3 750 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityinen kuljetus Tokion lentokentältä hotelliin
  • Majoitus 4 yötä Park Hotel City Queen- huoneessa
  • Yksityinen kuljetus Tokion hotellilta Tokion rautatieasemalle
  • Shinkansen- junamatka Tokiosta Kiotoon
  • Yksityinen kuljetus Kioton rautatieasemalta Kioton hotelliin
  • Majoitus 3 yötä The Celestine Kyoto Gion Superior- huoneessa
  • Aamiainen
  • Yksityinen kuljetus Kioton hotellilta Osakan lentokentälle

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Park Hotel Tokyo– hotellissa majoitut huikeiden maisemien äärellä kaupungin kattojen yllä. Taiteelle omistautunut hotelli sijaitsee Shiodome Media Tower– pilvenpiirtäjässä, kahden kilometrin päässä Tokion keskustasta. Hotellin tiloista löytyy vaihtuvia taidenäyttelyitä, joissa voi ihailla niin paikallisten kuin kansainvälisten taiteilijoiden kädenjälkiä.

Valitse huoneesi Artist– tai Standard– kerroksesta. Artist- kerroksessa taiteilijat ovat maalanneet teoksensa suoraan huoneen seinille ja näin ollen jokainen huone on itsessään uniikki taideteos. Standard- kerroksessa huoneet ovat perinteisempiä – valoisia ja harmonisin sävyin sisustettuja. Kaikille huoneille yhteistä on niiden ikkunoista avautuvat kaupunkinäkymät.

Hotellin vieraat saavat käyttää veloituksetta museonomaista Executive Museum Lounge– oleskelutilaa. Hotellin tiloista löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa voit nautiskella japanilaisen keittiön antimista.

Japanilaiset perineet elävät vahvoina upeassa The Celestine Kyoto Gion– hotellissa – moderneja mukavuuksia unohtamatta. Hotelli mukailee rakennus- ja sisustustyyliltään perinteisiä ryokanmajataloja tatami- mattoineen. Jättäessäsi kengät hotellihuoneesi kynnykselle, huomaat pian olevasi vaatimattoman majatalon sijaan ylellisessä luksushotellissa.

Pehmeän maanläheisin sävyin verhotut huoneet henkivät minimalismia ja tyylikkyyttä. Huoneiden huonekalut ja yksityiskohdat koristeellisine teekannuineen ovat tarkasti valittuja – lopputuloksena rauhaisat huoneet, joissa lepäävät sekä silmä, että mieli.

Hotellin sisätilojen kauneutta täydentää sen mahtava sijainti vuolaana virtaavan Kamo– joen ja ylvään Higashi– vuoren välissä. Vain lyhyen kävelyetäisyyden päästä löydät monet kulttuurihistoriallisesti merkittävät nähtävyydet, kuten pittoreskin Ninenzaka– kävelytien, sekä Kioton kansallismuseon.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.