Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat Soolomatkat

Bentota & Tangalle

Sri Lankaa kuvaavat parhaimmillaan sumuiset vuoret, vaiherikas siirtomaahistoria, monenkirjava eläimistö leopardeista valaisiin, kumpuilevan vehreät teeviljelmät, hyvin säilyneet kulttuurinähtävyydet, viipyilevä rantakävely auringonlaskun aikaan ja Sri Lankalainen vieraanvaraisuus – ayubowan.

Tällä yhdistelmälomalla pääset tutustumaan kauniiseen Bentotan ja Tangallen alueisiin. Loman 3 ensimmäistä yötä vietetään Bentotassa, jossa voit viettää rauhallista rantalomaa upeissa puitteissa. Tangalleen siirryttäessä ajetaan historiallisen satamakaupunki Gallen läpi ja pääset tutustumaan The Dutch Fort– linnoitukseen, joka huokuu rauhallisuutta ja menneiden aikojen tunnelmaa. Loman 4 viimeistä yötä vietetään Tangallen alueella, jossa pääset tutustumaan historialliseen linnoituskaupunkiin ja palmujen reunustamiin kultaisiin hiekkarantoihin. Matkaan sisältyy vielä retki Yalan kansallispuistoon. Tämä mielenkiintoinen luontokohde kätkee sisälleen kauniit maisemat vaihtelevine maastoineen sekä paljon eri eläinlajeja, tunnetuimpana norsut, leopardit, krokotiilit ja paljon muuta.

Lomallasi pääset nauttimaan viehättävistä hotelleista, makuhermoja hivelevistä mauista, historian havinasta, luonnosta ja eläimistä sekä Sri Lankalaisesta vieraanvaisuudesta.

7 yötä
alk. / henkilö
3 075 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 3 yötä 2 hh Bentota, sis. aamiainen
  • Majoitus 4 yötä 2hh Tangalle, sis. aamiainen
  • Lisämaksu puolihoidolle on 450 € / hlö
  • Ohjelmassa mainitut retket

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Saapuminen Colomboon. Yksityinen kuljetus Bentotaan ja majoittuminen Cinnamon Bey- hotelliin.

Cinnamon Bey on ihastuttava hotelli, joka sijaitsee Bentotan rannalla. Hotellilla on kaunis puutarha-alue, upeat merinäköalat ja pitkä ranta. Cinnamon Bey on ruokaa rakastavien paratiisi. Tekee mielesi sitten mehevää pihviä, makuhermoja kutkuttavia Sri Lankalaisen keittiön annoksia, sushi-lajitelmaa, tandooriannoksia tai kansainvälisen keittiön makuja, et taatusti tule pettymään.

Cinnamon Bey

Herää kauniiseen aamuun ja nauti kiireetön aamiainen. 

Voit rentoutua uima-altaalla ja pulahtaa virkistävään veteen, nauttia rentouttavasta kävelystä rannalla. Voit myös kokeilla hotellin eri aktiviteetteja lentopallosta sulkapalloon tai jopa pelata paikallisten suosimaa krikettiä. Päivän riennot on ihana päättää rannalla katsellen mailleen laskevaa aurinkoa meren ääniä kuunnellen.

Voit myös tutustua omatoimisesti Bentotan alueeseen tai lisätä matkaohjelmaasi alueelle sopivia retkiä, kysy lisää!

Tänään on aika siirtyä kohti Tangallea yksityisellä kuljetuksella.

Matkalla Tangalleen ajat historiallisen satamakaupunki Gallen läpi. Täällä pääset tutustumaan upeaan The Dutch Fort linnoitukseen, joka on Unescon maailmanperintökohde ja  se tunnetaan myös etelärannikon vanhimpana maamerkkinä. Linnoitus huokuu menneiden aikojen tunnelmaa ja on mielenkiintoinen sekoitus eurooppalaista arkkitehtuuria yhdistettynä aasialaiseen tunnelmaan.

Saapuminen ja majoittuminen ihastuttavaan Anantara Peace Haven Tangalle Resort- hotelliin.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort on tasokas hotelli, joka sijaitsee Sri Lankan etelärannikolla, lähellä Tangallen vanhaa linnoituskaupunkia. Kookospalmujen reunustamalta, kullansävyiseltä rannalta on upeat näkymät Intian Valtamerelle.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Herkullisen aamiaisen jälkeen on aika suunnata retkelle Yalan luonnonpuistoon.

Yalan kansallispuisto on suuri, 1200 hehtaarin kokoinen suojelualue. Tämä mielenkiintoinen luontokohde kätkee sisälleen kauniit maisemat vaihtelevine maastoineen sekä paljon eri eläinlajeja.Kansallispuistossa asustelee norsuja, leopardeja, krokotiileja, mangusteja, villisikoja, täpläpeuroja, apinoita, kilpikonnia ja useita lintulajeja. Ketterä leopardi elelee yleensä yksin ja saalistaa öisin, mutta hyvällä tuurilla voit sen nähdä täällä Yalan kansallispuistossa. Luonto- ja safaripäivän jälkeen palataan takaisin hotellille.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

 Aamiaisen jälkeen voit viettää päivää haluamallasi tavalla.

Tutustu saaren sademetsiin, Tangallen muihin kauniisiin rantoihin tai lähistön nähtävyyksiin.

Huhtikuusta syyskuuhun voit päästä seuraamaan kilpikonnien pesimistä. Kilpikonnat laahustavat laskemaan muniaan rannalle ja hyvässä lykyssä voit nähdä pienen kuoriutuneen kilpikonnan taivalta ensimmäistä kertaa kohti merta.

Voit myös kokeilla surffausta hotellin aallokkoisella rannalla, osallistua rentouttavaan joogaan, lekotella hotellin altaalla tai vetäytyä Anantara Span rauhaan.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Aamiaisen jälkeen on aikaa nauttia hotellin puitteista vielä aamupäivä. Iltapäivällä sinua tullaan noutamaan hotellilta ja 3 tunnin yksityinen kuljetus kohti Colombon lentokenttää voi alkaa.

Unelmiesi loma odottaa sinua, kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.