Häämatkat Juhlamatkat Matkat ystäville Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Sri Lanka & Malediivit

Kulttuuriltaan rikas Sri Lanka ja paratiisimainen Malediivit luovat unohtumattoman lomakombon!

Sri Lankan ja Malediivien yhdistelmämatkalla majapaikkanasi Sri Lankalla toimii upea Haritha Villas*. Hikkaduwan kultaisilla hiekkarannoilla sijaitseva huviloiden kokonaisuus on hemmottelua mielelle ja keholle. Vehreän luonnon siimekseen kätkeytyneet huvilat ovat varustettu suurilla ikkunoilla ja yksityisillä uima-altailla.

Hotellin ravintolassa nautit ”farmilta pöytään”- periaatteella valmistettuja, sri lankalaisia perinneherkkuja. Taitavat kokit loihtivat ateriat ayurvedisen kehotyyppisi mukaan, toiveitasi kuunnellen. Sri Lanka tunnetaan maailmalla merkittävänä teentuottajana, joten paikallisten teelaatujen maistelua on myös tarjolla.

Haritha Villas tarjoaa vierailleen valikoiman mielenkiintoisia retkiä, kuten valaiden katselua, surffausta, laitesukellusta, sekä sri lankalaisia kokkauskursseja.

Viiden päivän jälkeen matka jatkuu Sri Lankasta Malediivien paratiisirannoille. Lento Colombosta Malen kansainväliselle lentokentälle kestää vain 1,5 tuntia. Malen kentältä hypätään pikaveneen kyytiin, suuntana OBLU Lobigilin saari.

Vain aikuisille suunnattu OBLU Lobigili on todellinen rakkauden saari; Malediivien Dhivehin murteessa ”Lobi” tarkoittaa rakkautta ja ”Gili” saarta. Nimi on enne, sillä tähän saareen rakastut taatusti! Trooppisia rantamaisemia täydentävät luonnon inspiroimat huvilat, jotka ovat täydellinen pakopaikka arjesta. Nest Water Villa– huvilassa voit pulahtaa kristallinkirkkaaseen veteen omalta terassiltasi.

Kirsikkana kakun päällä toimivat saaren ravintolat; Ylang Ylang– ravintolan buffet- tarjonta vaihtelee pizzasta tandooriherkkuihin. Only BLU– ravintolassa nautit illallista uniikissa ympäristössä – ravintola on rakennettu veden alle! Ohitse uiskentelevien merikilpikonnien ja kotkarauskujen bongailu herkuttelun lomassa on aivan omanlaisensa elämys.

*Haritha Villas tarjoaa vähintään viisi yötä hotellissa viettävälle asiakkaalle seuraavat edut veloituksetta:

  • Päivittäinen aamujooga
  • 60 min Spa-parihoito (1 kerta / pariskunta)
  • Yksi kelluva aamiainen majoituksen aikana
  • 10% alennus Ayurveda hoidoista
10 yötä
alk. / henkilö
5 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot (Helsinki – Colombo – Male – Helsinki)
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Majoitus 5 yötä Haritha Villas Contemporary Villa with Private Pool- huvilassa, sisältäen puolihoidon
  • Pikavenekuljetus Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 5 yötä OBLU Lobigili Nest Water Villa- huvilassa, sisältäen Lobi Plan- ateriaohjelman

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.