Helin Matkoille Travelife Partner- sertifikaatti

Helin Matkat on palkittu Travelife Partner- vastuullisuussertifikaatilla

Helin Matkojen henkilökunnan intohimo on kiertää maailmaa ja tutustua uusiin kohteisiin, sekä kulttuureihin. Rakastamme uida kirkkaassa merivedessä värikkäitä koralleja ihaillen ja samoilla vehreissä sademetsissä – kestävän matkailun periaatteita soveltaen varmistamme matkailun elämysten säilymisen tuleville sukupolville.

Toimintamme kulmakivi on valita yhteistyökumppaniverkostoomme toimijat, jotka harjoittavat liiketoimintaa vastuullisuuden kaikki näkökulmat huomioiden. Vastuullisuus on yhä useammalle matkailijalle tärkeä kriteeri matkoja suunnitellessa ja meille on sydämen asia tarjota asiakkaillemme entistä vastuullisempia matkavaihtoehtoja.

Vastuullisuusohjelmamme on saanut tunnustusta ja olemme ylpeydellä vastaanottaneet Travelife Partner– sertifikaatin, joka takaa meidän olevan vastuullisesti toimiva matkanjärjestäjä.

Ttavelife Partner on kansainvälinen sertifiointijärjestelmä, joka on Global Sustainable Tourism Councilin (GSTC) virallisesti tunnustama. Järjestelmän tavoitteena on valistaa matkailualan toimijoita vastuullisuudesta sekä luoda ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti kestäviä toimintatapoja.

Lue lisää vastuullisuudesta Helin Matkoilla.