Miksi matkustaa marraskuussa?

Vietätkö marraskuun mieluummin sateenvarjon vai palmupuun alla?

Oletko miettinyt, että voisit matkustaa talven sijasta syksyn pimeimpään aikaan? Marraskuu on usein väritön, kylmä, sateinen ja ennen kaikkea pimeä. Mikä olisikaan mukavampaa kuin karata lämpöön ja aurinkoon pahimman pimeyden keskeltä?

Marraskuussa lämpöä haetaan kaukokohteista, sillä Euroopan kelit alkavat jo viilentyä. Marraskuu tarjoaa miellyttäviä lämpötiloja, varmaa aurinkoa, rauhallisempia rantoja ja allasalueita, edullisempia hintoja ja tilaisuuden tankata lämpöä sekä valoa talteen tulevaa talvea varten.

Marraskuussa erinomaisia matkakohteita ovat Mauritius, Seychellit, Malediivit, Karibian saaret, USA ,sekä Afrikan kohteet, kuten Tansania, Kenia ja Etelä-Afrikka. Australiassa ja Uudessa- Seelannissa marraskuu on täydellinen aika matkustaa, sillä kohteissa koittaa kevät / alkukesä. Aasiassa osa kohteista kärsii marraskuussa sateista, mutta Aasiasta löytyy myös aurinkoisia kohteita, joihin voi kyseisenä ajankohtana matkustaa. Kysy meiltä lisää!

Marraskuussa ja joulukuun alkupuolella hinnat voivat olla jopa 30% edullisempia kuin talvikuukausina, joten seuraavaa lomaa suunnitellessa kannattaa miettiä, voisiko ensi talven loman ajankohta ollakin jo marraskuussa tai marras/joulukuun vaihteessa.

Ota yhteyttä ja aloitetaan unelmiesi loman suunnittelu!