Kesän matkat – Kaukokohteet vs Eurooppa

Kesäinen Eurooppa tarjoaa lämpöä, takuuvarmaa aurinkoa, rantoja, kaupunkeja, ihania ravintoloja, ostoksia ja lomafiilistä ja tämä kaikki löytyy lyhyen ja suoran lentomatkan päässä. Helin Matkat tarjoaa upeita lomaelämyksiä Eurooppaan. Lähde rantalomalle Garda-järven rannalle, risteile Välimerellä, säväytä aistejasi Ranskan samppanjamatkalla, saarihyppele Azoreilla, Kreikassa tai Kroatiassa. Voit myös toteuttaa unelmiesi kiertomatkan Irlannissa, Skotlannissa tai mihin matkaunelmasi sinua johdattavatkin. 

Kesäinen Eurooppa on usein paahteisen helteinen, ruuhkainen ja omaa rauhallista paikkaansa voi olla joskus hankala löytää. Euroopassa löytyy myös upeita, rauhallisia piilopaikkoja, jotka tihkuvat luksusta, mutta tasokkaan Euroopan matkan hintavuus voi yllättää monet matkailijat. Eurooppa näyttäytyy muulle maailmalle eksoottisena unelmakohteena, joka on luonut painetta nostaa tasokkaiden majoitusten hintaa. 

Kaukokohteissa kesä on usein off-season aikaa ja kohteet eivät pursua matkailijoita. Moni kaukokohde tarjoaakin kesällä lämpöä, aurinkoa, mielettömiä makuelämyksiä, rauhallisia paratiisirantoja ja ennen kaikkea tasokasta lomailua erinomaisella hinta/laatusuhteella. Hinnat monen kaukokohteen osalta ovatkin kesällä edullisimmillaan, joten jos haluaisit viettää rauhallista, tasokasta lomaa ilman ihmispaljoutta, suuntaa kesällä Mauritiukselle, Malediiveille, Seychelleille, Afrikan safarille tai Karibialle.