Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Etelä-Afrikka & Zimbabwe

Safarielämysmatka Impodimo Game Lodge Madikwessa, Rovos Rail Pretoria-Victorian putoukset ja The Elephant Camp Victorian putouksilla.

Lähellä Botswanan rajaa sijaitseva malariavapaa Madikwen-suojelualue on laajuudeltaan 680 km2 ja noin 4 tunnin ajomatkan päässä Johannesburgista.

Aikaisemmin Madikwen aluetta käytettiin maanviljelyyn. Koska maaperä ei ollut kovin hedelmällistä, alue muutettiin kansallispuistoksi kohentamaan paikallisten taloutta. Vuonna 1991 Madikwe muutettiin suojelualueeksi ja 10 000 nisäkästä siirrettiin sinne muista kansallispuistoista. Valtion, yksityisten yritysten ja paikallisten yhteisöjen yhteistyöllä pystytään takaamaan ekologinen kestävä kehitys Madikwen alueella. Madikwe on Big Five-eläinten ja 300 lintulajin kotipaikka.

Rovos Rail, perustettu v 1989, on eteläafrikkalaisen Rohan Vosin perheen omistuksessa. Reittejä on 8 erilaista ja pituudet 48 tunnista 15 päivään, mm Pretoriasta Victorian putouksille, Kapkaupunkiin ja Namibiaan. Rovos Rail-junamatkalla pääset nauttimaan menneen ajan tunnelmasta, Afrikan vaihtelevista maisemista, hyvästä palvelusta ja ruuasta, miksei myös lasillisesta samppanjaa.

Mahtavat Victorian putoukset sijaitsevat Sambesi-joen varrella Sambian ja Zimbabwen rajalla. Putousten alueella on paljon nähtävää ja aktiviteetteja: tietysti itse putoukset, kansallispuistossa kävelyretkiä, safariajoja, norsujen kuntoutuskeskus, kylävierailut, jokiristeilyt, koskenlaskua, zip line-vaijerilasku, pyöräilyä, helikopterilentoja, lintujen bongausta

11 yötä
alk. / henkilö
7 590 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Lentokenttäkuljetukset ohjelman mukaan
  • Majoitus 1 yö 2 hh, Johannesburg, sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä 2 hh, Madikwe Impodimo Game Lodge sis. kaikki ateriat, 2 safariajoa päivittäin, kahvi, tee, juomat, myös alkoholijuomat (lisämaksusta mm erikoisviinit)
  • Majoitus 1 yö 2 hh, Pretoria, sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä 2 hh, Rovos Rail Pullman hytti, sis. kaikki ateriat ja juomat, opastetut retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan
  • Majoitus 3 yötä 2 hh, Victorian putoukset The Elephant Camp, sis. ateriat ja juomat sekä paljon aktiviteetteja ohjelman mukaan

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Johannesburgin kentälle, josta yksityiskuljetus The Peech hotelliin.

Ihastuttavassa boutique-tyylisessä hotellissa saa levättyä pois matkarasituksen ja olet seuraavana päivänä pirteänä ja innokkaana vastaanottamaan safarielämykset.

Rauhallisella asuinalueella sijaitseva The Peech on aistikkaasti sisustettu ”afri-chic” afrikkalaiseen tyyliin käyttäen mielenkiintoisia yksityiskohtia, materiaaleja ja värejä. Hotellin uima-altaalla ja puutarhassa voit viettää mukavasti loppupäivän.

Yksityinen kuljetus Madikween Impodimo Game Lodgeen, ajoaika n 4 h.

Lähellä Botswanan rajaa sijaitseva Madikwen-suojelualue on malariavapaa. Alueella voi bongata mm Big 5-eläimet, gepardin, täplikkään hyeenan, afrikkalaisen villikoiran ja runsaasti lintuja. Juomapaikoilla on mahdollisuus nähdä suuria sarvikuono- ja norsulaumoja.  Safareilla yleensä eläinten jäljittäjä istuu jeepin etuosassa puistonvartijan ajaessa autoa. Heidän yhteistyö on saumatonta ja kyky jäljittää ja löytää villieläimiä on uskomaton.

Impodimo Game Lodge on tasokas ja erittäin hyvällä maulla sisustettu ihastuttavaan afrikkalaiseen tyyliin. Tilavissa huoneissa on ilmastointi, takka, iso kylpyhuone ja ulkosuihku ja iso terassi, josta näkymät luontoon ja osassa myös eläinten juomapaikalle. Terassilla istuskellessa voit nähdä eläinten kuljeskelevan ihan majapaikkasi vieressä ja illan pimetessä voit hiljentyä kuuntelemaan savannin ääniä.

Ehdoton käyntikohde on Impodimon maanalainen piilopaikka, jossa on pienet ikkuna-aukot suoraan norsujen juottopaikalle. Siellä on loistavat kuvausmahdollisuudet ja mukava katsella norsujen ilakointia ja pikkunorsujen leikkejä.

Impodimo Game Lodgessa on myös uima-allasalue, gourmet-tason keittiö, boma-ulkoravintola, kirjasto ja oleskeluhuone.

Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää ja positiivista palautetta Impodimo Game Lodgesta, itse majapaikasta, keittiöstä, palvelusta ja safarielämyksistä ja tätä lodgea voimme lämpimästi suositella!

Impodimo Game Lodge

Tyypillinen safaripäivä alkaa aikaisella herätyksellä klo 0500-0530  ja kupillisella kuumaa teetä tai kahvia muffinssin kera. Pääset kokemaan kuinka Afrikan luonto herää uuteen päivään. Aamun viileys ja kosteus muuttuvat pian auringon noustessa. Safariajot tehdään eri puolille luonnonpuistoa, joten pääset ihmettelemään maisemien monimuotoisuutta sekä laajaa villieläinten kirjoa.

 

Safariajon jälkeen klo 0930-1000 palataan majoituspaikkaan ja nautitaan runsas aamiainen. Aamiaisen jälkeen on aikaa rentoutumiseen, lukemiseen, uimiseen ja kokemusten sulatteluun. Lounas tarjoillaan klo 13 aikaan.

Iltapäiväsafari alkaa n. klo 16. Eläimet ovat yleensä aktiivisimmillaan aamu- ja iltapäivällä, jolloin safariajot tehdään. Safari päättyy luonnon helmassa nautittuun Aurinkolasku-drinkkiin auringon laskiessa horisontin taakse.

 

Pimeän laskeuduttua n klo 1900-1930 palataan lodgeen ja nautitaan päivällinen.

Safaripakettiin sisältyy kaikki ateriat, 2 safariajoa päivittäin, kahvi, tee, juomat, myös alkoholijuomat (lisämaksusta mm erikoisviinit)

 

Yksityiskuljetus Pretoriaan Castello di Monte-hotelliin.

Castello di Monte on toscanalaiseen tyyliin rakennettu linnamainen hotelli. Nyt on aikaa levätä loppupäivä ja muistella Madikwen hienoja safarikokemuksia ja valmistautua seuraavaan elämykseen Rovos Rail-junamatkaan.

Yksityiskuljetus Pretorian Rovos Rail-asemalle, kesto noin 30 min.

Pretorian Rovos Rail-asema on jo nähtävyys ja sen entisaikojen tunnelma antaa jo viitteitä mitä on luvassa, kun lähdet 3 yön Rovos Railin junamatkalle Pretoriasta Victorian putouksille.

Edwardin aikakauden tyyliin restauroitu Rovos Rail tarjoaa 3 hyttiluokkaa, joissa on omat mukavuudet.  Junassa on ravintolavaunu, salonkivaunu ja näköalavaunu avo-parvekkeilla. Menneen ajan ja rauhaisan tunnelman luomiseksi junassa ei ole radioita eikä TV:tä.

Rovos Railin Pride of Africa junamatka alkaa Pretoriasta jatkuen ohi  Witwatersrandin kullankaivuu alueiden ja Magaliesbergin vuorijonon. Mafikengin rajamuodollisuuksien jälkeen matkaamme kohti Botswanan pääkaupunkia Gaboronea. Ylitämme Kauriin kääntöpiirin jatkaen Francistownin ohi Zimbabwen rajalle Plumtreen kaupunkiin. Seuraavana päivänä ohitamme Hwangen kansallispuiston, jossa pääset safariajelulle.  Eläimiä on myös mahdollista nähdä junavaunusta katsellen. Thompsons Junction-asemalla pysähdytään seuraavaksi yöksi. Aikaisin aamulla matka jatkuu kohti Victorian putouksia, jotka sijaitsevat Afrikan neljänneksi suurimman 3500 km pitkän Sambesi-joen varrella.

Junamatkalla päivällisillä edellytetään siistiä pukeutumista: naiset cocktailmekko tai vastaava ja miehet puvuntakki sekä solmio.

Junamatkan päiväohjelma:

Päivä 6

klo 0930 Lähtö Rovos Railin Pretorian asemalta

klo 1300 Lounas ravintolavaunussa ohittaessamme Johannesburgin kullankaivuu alueita

klo 1930 Päivällinen saapuminen Botswanan rajalle, jossa yöpyminen

Päivä 7

klo 0700 Aamiainen junamatkan edetessä pohjoiseen ohittaen Botswanan pääkaupunki Gaborenen

klo 1300 Lounas matkaamme halki Botswanaa

klo 1930 Päivällinen matka jatkuu kohti Zimbabwen rajaa, yöpyminen Mpopomassa

Päivä 8

klo 0700 Aamiainen ja lähtö Mpopomasta

klo 1300 Lounas matka Hwangen kansallispuiston läpi, jossa on Afrikan pisin suora rautatie osuus yhteensä 114 km

klo 1500 Safariajo Hwangen kansallispuistossa, jossa on mahdollista nähdä mm leijonia, Afrikan puhveleita, norsuja ja lintuja

klo 1930 Päivällinen matkaamme kohti Thompsons Junction-asemaa, jossa yöpyminen

 

Päivä 9

klo 0700 Lähtö Thompsonsista, aamiainen tarjoillaan klo 0930 asti

klo 1000 Saapuminen Victorian putouksille

Rovos Rail junamatkaan sisältyy 3 yön majoitus 2 hh, kaikki ateriat ja juomat, opastetut retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaan

Juna-asemalta yhteiskuljetus The Elephant Campiin, kesto n 20 min.

Victorian putousten kansallispuistossa sijaitsevassa ihastuttavassa ja korkeatasoisessa The Elephant Campista on ainutlaatuiset näkymät putousten kuohuille ja Sambesi-joen rotkoihin, jotka erottavat Zimbabwen ja Sambian.

Majoittaudut luksus-teltassa, jossa on iso terassi omalla pulahdusaltaalla ja näkymät kauniiseen ympäröivään luontoon. Voit ottaa vaahtokylvyn omassa kylpyammeessa ja ihastella huikeita näkymiä. Teltassa on sisä- ja ulkosuihku, ilmastointi ja kattotuuletin. Mini-baarin käyttö sisältyy myös matkapakettiin.

Matkapakettiin sisältyy kaikki ateriat ja juomat, kuljetukset Victorian putousten kylään, paljon aktiviteetteja mm tutustuminen Victoria Falls Wildlife Trust-säätiön uskomattoman arvokkaaseen toimintaan, norsujen kuntoutuskeskukseen ja norsujen orpokotiin, lintujen bongaamiset, luontokävelyt, safariajot, kylävierailut, lounas juomineen Lookout Cafessa, opastetut retket putouksille, drinkit & coctailpalat Batoka rotkon näköalapaikalla, zip line-vaijeriliuku

The Elephant Camp

Pääset nauttimaan monipuolisesta Elephant Campista ja alueen lukemattomista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista.

The Elephant Camp

Yksityinen kuljetus Victorian putousten lentoasemalle ja kotimatka alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.