Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat

Avila Beach Hotel

Avila Beach Hotel on hurmaava, 1700-luvun lopun siirtomaakartanoon restauroitu hotelli, joka huokuu lämpöä, historiaa ja autenttista karibialaista tunnelmaa. 

Hotellin sijainti on täydellinen, lähellä keskustan palveluja, ravintoloja ja ostoksia, mutta samalla eteesi avautuu kaksi valkohiekkaista rantaa ja turkoosi meri. Rannat ovat suojassa tuulelta ja aalloilta, joten ranta on täydellinen uimiseen ja snorklaamiseen. Kauniilta infinity-altaalta voit myös ihastella kaunista maisemaa ja rentoutua. 

Avila Beach- hotelli tunnetaan erinomaisesta, yksilöllisestä ja rennosta palvelusta. Hotellin henkilökunta koostuu ystävällisistä paikallisista ja he ovatkin parhaita opastamaan mitä heidän saarellaan kannattaa tehdä ja nähdä. 

Hotellin huoneet on sisustettu kauniisti, perinteitä kunnioittavasti, mutta modernilla otteella. Hotellilla on kolme erilaista siipeä, moderni Octagon– siipi, klassinen La Belle Alliance– siipi ja vain aikuisille tarkoitettu Oceanfront Blues– siipi (Adult Only), josta avautuu upeat näköalat turkoosille Karibianmerelle. 

Avila Beach on täydellinen paikka rentoutumiseen. Täällä saat nauttia hiljaisuudesta ja rauhallisista rannoista, ilman väenpaljoutta.  

Karibian valkoiset hiekkarannat odottavat sinua! 

7 yötä
alk. / henkilö
2 425 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 7 yötä Octagon Preferred- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.