Kahden kesken Kaupunki­­lomat Perhematkat Rantalomat

InterContinental Doha Beach & Spa

Tällä upealla matkalla pääset tutustumaan mielenkiintoiseen Dohaan ja yöpymään tyylikkäässä Intercontinental Doha Beach & Spa– hotellissa. Matkan hintaan sisältyy myös Discover Doha- kaupunkikierros sekä vauhdikas aavikkosafari, jossa pääsette ihastelemaan upeita aavikkonäköaloja sekä Khor Al Adaidia, jossa aavikko kohtaa meren. 

Dohan pisimmällä (500m), yksityisellä uimarannalla sijaitseva InterContinental on suuri hotelli joka tarjoaa jokaiselle jotain. Voit nauttia aktiivisesta lomasta esimerkiksi vesiurheillen tai tennistä pelaten tai rentoutua hotellin spa:ssa. Perheen pienimmätkin on ihanasti huomoitu tässä hotellissa; oma leikkipuisto ja pelihuone. Hotellin monet ravintolat tarjoavat ruokaa ympäri maailman. Keskusta sijaitsee muutaman minuutin matkan päästä jonne on helppo mennä vaikka Uberin tai taksin kyydillä.

Doha sopii lomakohteeksi yksinään ja myös muutaman yön pysähdykselle esimerkiksi matkalla Malediiveille, Seychelleille, Sri Lankaan, Australiaan ja moneen Afrikan ja Aasian kohteeseen.

Esimerkki Stopover paketista:

Hotelli: Sharq Village by Ritz-Carlton – 3 yötä 

Hinta: 625 € / henkilö

Hintaan sisältyy: 

– Yksityiset lentokenttäkuljetukset
Majoitus 3 yötä sis. aamiainen
– Discover Doha- retki
– Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys   

7 yötä
alk. / henkilö
1 795 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot  
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 7 yötä sis. Aamiainen 
  • Discover Doha- retki 
  • Discover the Dunes and Inland Sea- retki 
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys   

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.