Perhematkat Rantalomat

Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort on tasokas ja monipuolinen hotelli, joka sijaitsee Gran Canarian saarella lähellä Melonerasin rantaa ja keskustaa. Hotellin sisustus on varsin omaperäinen: maanläheiset värit, mielikuvitukselliset materiaalit, sekä monenlaiset kasvit luovat viehättävän afrikkalaisen tunnelman.

”Hotelli on oikea sisustajan paratiisi, jossa on päästy villisti toteuttamaan upeita sisustusfantasioita.”

Lukematon määrä erilaisia ravintoloita takaavat monipuoliset makuelämykset. Pelkästään ravintolat tai baarit ovat itsessään nähtävyyksiä, sillä sisustus miellyttää kovasti silmää ja luo viihtyisän ympäristön ruokailulle, aperitiiville tai vaikka kahvihetkeen.

Huoneista on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Hotellissa on myös  isoja perhehuoneita ja osasta on pääsy suoraan uima-altaalle. Lämmitettyjä makeanveden ulkouima-altaita on huikeat yhdeksän kappaletta, joista kaksi on lapsille pyhitettyjä. Aktiviteetteja on runsaasti tarjolla, kuten esimerkiksi joogaa ja vesijumppaa. Halutessasi voit myös vuokrata polkupyörän tai suunnata hotellin tasokkaalle kuntosalille.

7 yötä
alk. / henkilö
1 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä Standard- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.