Perhematkat Rantalomat

Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort

Gran Canarialla voit tehdä saarikierroksen ja ihastella pikkukylien tunnelmaa tai lähteä päiväretkelle vähän vauhdikkaampaan Las Palmasin kaupunkiin. Saarella voit myös vuokrata auton, pyöräillä, patikoida, risteillä, golfata tai vain nauttia lomailusta omassa hotellissa.

Lopesan Baobab Resort on hyvätasoinen ja monipuolinen hotelli, joka sijaitsee Gran Canarialla lähellä Melonerasin rantaa ja keskustaa. Hotellin sisustus on varsin omaperäinen ja luo viehättävän afrikkalaisen tunnelman: maanläheiset värit, mielikuvitukselliset materiaalit, puut, pensaat ja kasvit.

”Hotelli on oikea sisustajan paratiisi, jossa on päästy villisti toteuttamaan upeita sisustusfantasioita.”

Lukematon määrä erilaisia ravintoloita takaavat ikimuistoisia makuelämyksiä. Pelkästään ravintolat tai baarit ovat itsessään nähtävyyksiä, sillä sisustus miellyttää kovasti silmää ja luo viihtyisän ympäristön ruokailulle, aperitiiville tai vaikka kahvihetkeen. Huoneista on näkymät puutarhaan tai uima-altaalle. Hotellissa on myös  isoja perhehuoneita ja osasta on pääsy suoraan uima-altaalle. Lämmitettyjä makeanveden ulkouima-altaita on seitsemän, joista 2 on lasten altaita. Aktiviteetteja on runsaasti tarjolla mm aerobic, tennis ja  kuntosali. Golfata voi useilla lähellä sijaitsevilla golfkentillä.

Hotelli sopii leppoisaan lomailuun pariskunnille, perheille sekä golffareille.

7 yötä
alk. / henkilö
1 890 €
7 yötä
alk. / perhe
6 080 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, sis. aamiainen
  • perhehinta sis. 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 vuotta, majoitus perhehuoneessa
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.