Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Loma kahdelle Rantalomat Soolomatkat

Mallorca

Pure Salt Port Adriano

Mallorcan saarella on monipuoliset puitteet lomanviettoon. Itse Palman kaupunki on jo nähtävyys, sen historialliset rakennukset, kapeat kadut, ravintoloiden kirjo sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Palmassa voi hypätä Hop on- Hop off bussiin ja kiertää tärkeimmät nähtävyydet tai lähde risteilemään merellisiin maisemiin vai haluaisitko pyöräillä kauniilla rantabulevardeilla? Suosittelemme myös autonvuokrausta, sillä saarella on lukematon määrä idyllisiä pikkukyliä, rantoja ja valokuvauksellisia maisemia.

Pure Salt Port Adriano on korkeatasoinen aikuisille suunnattu (ikäraja 18-vuotta) hotelli, jolla on erinomainen sijainti kalliolla meri- ja Port Adrianon venesatamanäkymin. Palman kaupunkiin vain 20 min ajomatka. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on terassi meri- ja satamanäkymillä.

Osassa huoneista (swim-up) pääsee uimaan suoraan uima-altaalle ja osassa on oma jacuzzi. Viehättävästä ravintolasta tietysti myös näkymät merelle ja satamaan. Hotellissa on ulkouima-allas, lämmitetty sisäuima-allas, kuntosali, spa. Lähellä useita golfkenttiä.

Ranskalainen muotoilija Philippe Starck on suunnitellut lyhyen kävelymatkan päässä olevan Port Adrianon venesataman,  jossa on useita ravintoloita, baareja, huvijahteja silmäniloksi sekä monipuoliset vesiurheiluaktiviteetit.

Jos arvostat kauneutta, tyylikästä sisustusta, gastronomiaa ja huomioivaa palvelua, niin suosituksemme juuri teille kahdelle on Pure Salt Port Adriano!

7 yötä
alk. / henkilö
1 895 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.