Rantalomat

Marbella

METT Hotel & Beach Resort Marbella

METT Hotel & Beach Resort Marbella on Espanjan Aurinkorannikon laatuhotellien uusi helmi!

METT Hotel & Beach Resort Marbella kutsuu sinut lomailemaan viiden tähden huippuhotelliin, jossa tyylikäs design ja ensiluokkaiset palvelut yhdistyvät. Nauti upeista näkymistä merelle, trooppisista puutarhoista ja mahtavista uima-altaista. Vuoden 2023 elokuussa avattu hotelli on täydellinen paikka irrottautua arjen kiireistä ja antautua tasokkaiden palveluiden vietäväksi.

Hotellin huoneet sekä sviitit tarjoavat ylellistä mukavuutta ja modernia tyyliä. Kaikissa huoneissa on tilavat parvekkeet tai terassit, joilta avautuvat upeat näkymät merelle tai puutarhaan.

Varusteluun kuuluvat muun muassa ilmastointi, ilmainen Wi-Fi, taulutelevisio ja laadukkaat Botanyc– kylpytuotteet – kaiken mitä tarvitset! Sisustus on skandinaavista silmää miellyttävän vaaleasävyinen ja harmoninen.

Neljä erilaista ravintolaa ja baaria hemmottelevat makuhermoja monipuolisella tarjonnallaan. Välimerellinen keittiö on herkullisesti edustettuna, aina kreikkalaisesta mauista paikallisiin tapaksiin ja italialaisiin klassikoihin, nam! Juomalistan taustajoukkoina toimivat alansa parhaat sommelierit ja miksologit.

Suomalaiseen korvaan hauskasti nimetty Moi Spa– kylpylä viimeistelee rentouttavan loman. Taidokas henkilökunta loihtii stressin ja arkihuolet tiehensä hemmottelevilla hoidoilla, jotka toteutetaan laadukkaalla luonnonkosmetiikalla.

METT Hotel & Beach Resort Marbella sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Malagan kansainväliseltä lentokentältä ja noin 25 minuutin ajomatkan päässä viehättävästä Marbellan kaupungista.

7 yötä
alk. / tarjoushinta / henkilö
2 145* €
7 yötä
alk. / henkilö
2 395 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe– huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*-15% tarjoushinta varattavissa 30.06.2024 asti. Koskee matkoja aikavälillä 01.10.-30.11.2024 saatavuuden mukaan. Koskee seuraavia huonetyyppejä: Deluxe, Sunset Deluxe, Pool & Sea View Deluxe, Lifestyle Deluxe Pool.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.