Perhematkat Rantalomat

Teneriffa

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Teneriffan saarella voit tutustua Teiden-tulivuoreen, patikoida, pyöräillä, risteillä, golfata tai vain keskittyä leppoisaan lomailuun omassa hotellissa.

Sheraton La Caleta Resort & Spa on hyvätasoinen ja monipuolinen hotelli, joka sijaitsee etelä-Teneriffalla vain 20 min ajomatkan päässä lentokentältä. Hotellissa on paljon eri tasoisia huoneita puutarha näkymistä merinäköalaan. Huoneissa parveke tai osassa iso terassi omalla jacuzzilla. Myös tilavia perhehuoneita on saatavilla.

Hotellin 4 ravintolaa tarjoavat paljon erilaisia makuelämyksiä: espanjalaisen ja japanilaisen keittiön kulinaristisia nautintoja, buffee ravintolan laajan valikoiman tai uima-altaan viereisessä ravintolassa Välimeren menun kalasta pizzoihin. Hotellissa on myös 2 baaria, spa, kuntosali, tenniskentät, lasten klubi ja lähellä useita golfkenttiä.

Isossa puutarhassa on laajat uima-allasalueet, 3 uima-allasta (lämmitetty-, merivesi- ja lastenallas) Hotellin edessä ei ole varsinaista hiekkarantaa.

Hotelli sopii pariskunnille sekä perheille leppoisaan lomanviettoon.

 

7 yötä
alk. / henkilö
1 630 €
7 yötä
alk. / perhe
7 240 €
  • Finnairin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, sis. aamiainen
  • perhehinta sis. 2 aikuista ja 2 lasta alle 12 vuotta, majoitus perhehuoneessa
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.