Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Soolomatkat

Teneriffa

Sir Anthony

Teneriffan saarella voit tutustua Teide-tulivuoreen, patikoida, pyöräillä, risteillä, golfata tai vain keskittyä leppoisaan lomailuun omassa hotellissa.

Sir Anthony on tasokas aikuisille suunnattu boutique-tyylinen rantahotelli Playa del las Americasin rannalla, vain 15 min ajomatkan päässä lentokentältä.

Tyylikkäästi sisustettujen tilavien huoneiden pienetkin yksityiskohdat on tarkkaan harkittu. Huone 48 m2 on parvekkeellinen. Huone 65 m2  on tilavalla terassilla, jossa aurinkovuoteet ja pääsy suoraan puutarhaan ja uima-altaalle. Huone 115 m2 on tilavalla terassilla, jossa oma pulahdusallas ja aurinkovuoteet. Kaikista huoneista on merinäköala.

Hotellin kauniissa puutarhassa on uima-allas ja rantaan matkaan noin 50 metriä. Ravintola tarjoaa kulinaristisia makuelämyksiä. Spassa voitte ottaa rentouttavan parihieronnan.

Sir Anthony hotellilla on paljon vakioasiakkaita, sillä se tarjoaa miellyttävän, rauhallisen ja nautinnollisen loman aikuiseen makuun.

7 yötä
alk. / henkilö
2 495 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.