Ryhmä­­matkat

Vilna

Ryhmämatka Vilnaan

Ryhmämatka Vilnaan on täynnä kulttuuria ja nähtävyyksiä!

Vaiherikkaan historian elänyt Vilna on mielenkiintoinen kohde vain noin tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Kaupungin sykkivä sydän on UNESCOn maailmanperintölistaan kuuluva vanha kaupunki rosoisine rakennuksineen, jotka kätkevät sisäänsä viehättäviä kahviloita ja ravintoloita.

Vanhankaupungin kujilla kuulet historian havinan ja näet eri aikakausien vaikutukset ennennäkemättömällä tavalla. Kesäisin Vilna hemmottelee vieraitaan festivaaleilla ja erilaisilla kulttuuritapahtumilla – touko- syyskuun välisenä aikana kaupunki ei pitkäveteistä päivää näe!

Kahden päivän Vilnan matkaohjelmaan sisältyy kaupunkikierroksen lisäksi vierailu mielenkiintoisessa Lukiškėsin vankilassa, sekä Trakain linnoituksessa, joka lukeutuu koko Liettuan kuuluisimpiin nähtävyyksiin.

Tutustu 10 hengen ryhmämatkan matkaohjelmaan!*

*Matkaohjelma on räätälöitävissä toiveidenne ja ryhmän koon mukaan. 

2 yötä
alk. / henkilö
1 130 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot  
  • Majoitus 2 yötä Neringa Hotel Superior- huoneessa, sisältäen aamiaisen
  • Retket sisäänpääsymaksuineen ohjelman mukaisesti, sisältäen suomenkielisen opastuksen
  • 10 hengen kokoustilavaraus 2 tuntia per päivä, sisältäen kahvin, teen ja pienen suolaisen/makean
  • Ateriat ohjelman mukaisesti
  • Kuljetukset minibussilla ohjelman mukaisesti

Tämä matkaohjelma on suunniteltu 10 hengen yritysmatkalle asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Esimerkkihintaan laskettu 10 yhden hengen huonetta.

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Tervetuloa Vilnaan!

Suomea puhuva opas toivottaa ryhmän tervetulleeksi lentokentällä ja matka alkaa kahden tunnin kaupunkikierroksella. Kierros toteutetaan jalan, mutta ohjelmaan sisältyy kuljetukset lentokentältä vanhaan kaupunkiin ja vanhasta kaupungista hotellille.

Kaupungin kujat kertovat kiehtovia tarinoita Vilnan historiasta, samoin kuin kaupungin monet arkkitehtuurin taidonnäytteet, kuten Vilnan katedraali, sekä St. Annen ja Bernadinen kirkot. Opastetun kierroksen jälkeen on lounastauon aika. Kolmen ruokalajin lounas nautitaan Leicai– ravintolassa, joka on erikoistunut liettualaisiin perinneherkkuihin.

Kolmen ruokalajin lounas sisältää lisäksi kahvin tai teen.

Herkulliselta lounaalta siirrytään Neringa– hotelliin, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä vanhasta kaupungista. Liettualaisella taiteella ja käsitöillä maustettu tyylikäs hotelli on designia parhaimmillaan. Hotellista löytyy kolme kokoustilaa ja yksi 305 neliömetrin tapahtumatila, joka muuntuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Valoisia ja viihtyisiä huoneita löytyy viidessä eri huonetyypissä.

Pienen hengähdystauon saattelemana siirrytään kokoustilaan kokoustamaan kahdeksi tunniksi. Kokoustilassa on tarjolla kahvia, teetä ja valintanne mukaan suolaista tai makeaa pikkupurtavaa.

Päivän virallisen osuuden päätyttyä on aika siirtyä yksityisellä kuljetuksella tutustumaan Vilnan mielenkiintoisimpaan nähtävyyteen, Lukiškėsin vankilaan. 1904-2019- vuosien ajan vankilana toiminut rakennus on nykyään näyttämö erilaisille kulttuuritapahtumille ja festareille. Kierroksen aikana kuullaan vankilan historiasta, vankien elämästä ja vankilan muuntautumisesta moderniksi kulttuurikeskukseksi.

Maailman helpoimman vankilasta pakenemisen jälkeen siirrytään illallispöytään kuljettajan kyyditsemänä.

Illallinen nautitaan tasokkaassa Ertlio Namas– ravintolassa. Liettualaiset herkut muuntautuvat ammattitaitoisten kokkien käsissä fine dining- muotoon ja lopputuloksena on upea neljän ruokalajin maistelumenu. Kahvi tai tee ja vesi sisältyvät illallisen hintaan.

Siirtyminen hotellille kävellen ja yöpyminen Neringa– hotellissa.

Neringa Hotel

Maittavan aamiaisen jälkeen siirrytään kokoustilaan. Tila on vuokrattu jälleen kahdeksi tunniksi lyhyttä palaveria varten.

Palaverin jälkeen kuljettaja noutaa ryhmän päivän aktiviteetteihin. Kohteena on Trakain kylä, joka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Vilnasta. Ensimmäinen etappi on Kybynlar– ravintola, jossa päästään seuraamaan ’kybun’- piirakoiden valmistamista ja nauttimaan uunituoreita perinneherkkuja.

Lounaan jälkeen on aika tutustua Liettuan kuuluisimpiin nähtävyyksiin lukeutuvaan Trakain linnaan. Itäisen Euroopan mittapuulla linnasta uniikin tekee sen sijainti; kaunis punatiilistä rakennettu linna sijaitsee omalla saarellaan järven keskellä. Etenkin aurinkoisena kesäpäivänä linna on upea näky! Nykyään historiallisena museona toimiva linna tulee tutuksi suomea puhuvan oppaan opastuksella.

Mielenkiintoista retkipäivää seuraa paluukuljetus takaisin Vilnaan. Aikataulussa on parin tunnin tauko ennen illallista, jonka jokainen voi käyttää haluamallaan tavalla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi shoppailukierros tai rentoutuminen viinilasin ja tapaksien ääressä mukavassa kuppilassa?

Matka huipentuu upeaan neljän ruokalajin fine dining- illalliseen tasokkaassa Muros– ravintolassa. Ravintola sijaitsee upean design- hotellin, Pacain tiloissa. Illallisen hintaan sisältyy kahvi tai tee, sekä vesi. Ravintolaan siirrytään yksityisellä kuljetuksella.

Siirtyminen hotellille kävellen ja yöpyminen Neringa– hotellissa.

 

Neringa Hotel

Kahden ohjelmantäyteisen päivän jälkeen on aika suunnata kotimatkalle. Kuljettaja noutaa ryhmän hotellilta aamiaisen jälkeen lentokentälle.

Kiitos Vilna, ja ensi kertaan!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.