Kaupunki­­lomat Perhematkat Yhdistelmä­matkat

Floridan kiertomatka

Floridan kiertomatkalla pääset kokemaan legendaarisen Miamin, teemapuistoista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista tunnetun Orlandon sekä viehättävän Naplesin rantakaupungin. Kiertomatka tehdään omatoimisesti valmiiksi suunnitellun reitin mukaisesti. Nähtävyydet ja pysähdyspaikat voit valita oman mielenkiintosi mukaan. Esimerkin hintaan kuuluu käynti Disney Worldissa sekä suoajelu Evergladesissä

Miami on Floridan tunnetuin kaupunki, joka tarjoaa matkailijalle upeita rantoja, hyviä ostospaikkoja, värikkään eloisia latinalaisia rytmejä sekä kattavan ravintolavalikoiman. Miamista löytyy myös hienostuneempi puoli ja kaupungissa on paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla. 

Orlandossa pääset tutustumaan erilaisiin teemapuistoihin (Disney World, Universal Studios, Seaworld). Kaupunki on myös mainio shoppailupaikka. Avaruuden ihmeelliseen maailmaan pääset tutustumaan tunnin ajomatkan päässä Orlandosta sijaitsevassa Kennedyn Avaruuspuistossa

Pienehkö ja viehättävä rantakaupunki Naples sijaitsee Floridan länsirannikolla. Naples tunnetaankin pikkukaupunki-idyllistään ja makuhermoja hemmottelevista ravintoloistaan sekä upeista rannoistaan ja kaupunkia ympäröivästä luonnosta. 

14 yötä
alk. / perhe
12 795 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • atkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • perhehinta sis. 2 aikuista 2 lasta alle 12 vuotta
  • Autovuokraus 14 vrk, sis. tarvittavat vakuutukset
  • Majoitus 5 yötä Miamissa, ei ruokailuja
  • Majoitus 4 yötä Orlandossa, ei ruokailuja
  • Majoitus 5 yötä Naplesissa, ei ruokailuja
  • Disney’s Theme Park (with Park Hopper Option) pääsyliput (1 päivä)

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

 Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten – kysythän lisää!

Saapuminen Miamiin. Voit noutaa vuokra-auton Miamin lentokentältä: siirtyminen omatoimisesti Sunny Islen puolelle ja majoittuminen Solé Miami-hotelliin.

Solé Miami, A Noble House Resort -hotellista pääset tutustumaan Miamiin omassa tahdissasi. Tunnelmaltaan rauhallinen hotelli sijaitsee Pohjois-Miamin alueella – valkohiekkainen ranta ja turkoosi vesi houkuttelevat vain muutaman askeleen päässä. Tyylikäs Bal Harbour, värikäs South Beach ja Aventuran kivat ostospaikat odottavat lyhyen ajomatkan päästä.

Herää uuteen aamuun upeita merinäköaloja ihastellen. Nauti päivästä valkohiekkaisella rannalla, uppoudu hyvään kirjaan uima-altaan äärellä tai vetäydy rentoutumaan ja nauttimaan oman huoneesi merinäkymistä. 

Voit myös tutustua Miamiin ja sen mielenkiintoiseen lähiympäristöön. Miamin vetonauloja ovat sen upeat rannat, pehmeä valkoinen hiekka, lämmin merivesi, kaunis Art Deco -arkkitehtuuri, latinalaiset rytmit sekä monipuolinen ravintolavalikoima. Miamissa on myös hienostuneempi puoli ja paljon nähtävää myös historian ja kulttuurin saralla.

Voit vuokrata auton ja tutustua omaan tahtiisi lähiympäristöön. Ihastele Fort Lauderdalen kauniita rantoja ja pysähdy ostoksille jättimäiseen Sawgrass Mills Outlet -ostoskeskukseen. Seikkaile Evergladesin rämeikkö- ja kosteikkoalueilla ja tutustu alligaattoreihin ja muuhun Floridan eläimistöön ilmatyynyaluksen kyydistä. Hae karibialaista tunnelmaa Key Westin pastellinsävyisestä arkkitehtuurista, helmenvalkeista hiekkarannoista ja lumoavista maisemista.

Tänään siirrytään vuokra-autolla kohti Orlandoa. Ajomatka kestää n. 3 tuntia. Majoittuminen Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek -hotelliin.

Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek -hotelli on ihana helmi, joka sijaitsee Disney Worldin vieressä. Hotellissa on viisi upeaa uima-allasta, viehättävä hotelliympäristö, minigolfrata, useita ravintoloita ja paljon muuta. Täällä pääset kokemaan Disneyn taikaa.

Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

It’s all about Magic! Tänään pääset tutustumaan mykistävään Disney Worldiin. Matkasi hintaan sisältyy neljä Disney World Park Hopper -lippua. Park Hopper -lipulla sinulla on pääsy yhden päivän ajan Disneyn neljään eri puistoon (Magic Kingdom® Park, Disney’s Hollywood Studios®, Disney’s Animal Kingdom® Theme Park ja Epcot®). Halutessasi voit korottaa lippusi lisämaksusta kahden päivän lippuun, kysy lisää.

Nauti Disney-elämyksestä täysin rinnoin, nämä muistot pysyvät niin lasten kuin aikuistenkin mielessä pitkään!

Wyndham Grand Orlando Resort Bonnet Creek

Voit viettää päivää haluamallasi tavalla. Lähde tutustumaan alueen muihin teemapuistoihin tai shoppaile sydämesi kyllyydestä Orlandon erinomaisissa outlet-ostoskeskuksissa. Ehkäpä haluat pelata kierroksen golfia tai ihan vain nauttia hotellin upeista puitteista.

Voit myös vierailla reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Kennedy Space Centerissä ja tutustua mielenkiintoiseen avaruuskeskukseen, jonka jälkeen voit viettää rentoa iltapäivää esimerkiksi Cocoa Beachin kauniilla rannoilla

Tänään on aika jättää hyvästit Orlandolle ja suunnata auton nokka kohti Naplesia. Ajomatka kestää n. 4 tuntia.

Majoittuminen ihastuttavaan Naples Grande Beach Resort -hotelliin. Naplesin lomassa on kyse vaivattomuudesta, nautinnosta ja rentoutumisesta. Naples Grande Beach Resort -hotellissa sinua odottavat pitkät valkohiekkaiset rannat, rennon hienostuneet allasalueet, elegantti spa, hyvät aktiviteettimahdollisuudet sekä makuhermoja kutkuttavat ravintolaelämykset.

Naples Grande Beach Resort

Vietä päivä sinulle mieluisalla tavalla. Voit lähteä tutustumaan alueen uskomattoman kauniiseen luontoon, pakata rantakassin ja nauttia kaupungin monista rannoista. Tai voit lähteä katamaraaniristeilylle ihastelemaan Naplesin kaunista rannikkoa tai piipahtaa Naplesin idyllisessä vanhassa kaupungissa. Naplesin historiallisella laiturilla voit ihastella upeaa auringonlaskua ja jopa nähdä vedessä leikkivät delfiinit. Tai miten olisi päiväretki ihastuttavalle Sanibel Islandille?

Kiertomatkan hintaan sisältyy myös suoajelu Evergladesille. Voit valita itse päivän, jolle tämä retki varataan. Luvassa on ikimuistoinen retki Evergladesin syövereihin ammattitaitoisen paikallisen oppaan johdolla. Retkellä pääset tutustumaan ilmatyynyaluksen kyydissä Evergladesin mielenkiintoiseen ekosysteemiin, alueen historiaan sekä suoalueen monipuoliseen eläimistöön, joista tunnetuimpia ovat tietysti alligaattorit. 

Naples Grande Beach Resort

Tänään on lomasi viimeinen päivä. Nauti vielä hetki lämmöstä, kävele kauniilla rannalla ja pulahda mereen. On aika luovuttaa huone ja aloittaa kotimatka.

Siirtyminen Miamin lentokentälle omatoimisesti ja vuokra-auton palauttaminen. Ajomatka kestää n. 2 tuntia. Lento kohti Helsinkiä voi alkaa. Nähdään taas, Florida!

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.