Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Bali

Sanur & Ubud

Bali on Indonesian helmi, vastakohtaisuuksien ja jumalten saari, jossa vietetty loma säilyy pitkään muistoissa.

Balilta löytyy viehättävien rantakohteiden lisäksi kulttuuria, eksotiikkaa, taiteita ja temppelitansseja. Saarella lomaillessa tuntuu kuin siirtyisi aikamatkalle menneisyyteen.

Tämä yhdistelmämatka vie teidät Sanurin rannalle The Pavilions – hotelliin sekä keski-Balille, Ubudin viehättävään taiteilijakylään, Alila Ubud – hotellin mykistäviin maisemiin.

10 yötä
alk. / henkilö
2 245 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset ja hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 6 yötä The Paviolions- hotellissa (Sanur)
  • Majoitus 4 yötä Alila Ubud- huoneessa (Ubud)
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Saapuminen Dohan kautta Denpasarin lentokentälle, jumaltenkin saareksi kutsutulle Balille. 

Yksityinen kuljetus The Pavilions Bali – hotelliin.

The Pavilions Bali

Aamiainen hotellissa.

The Pavilions Bali – hotelli on varsinainen helmi hotelliksi. Sijainti on erinomainen, Sanurin suojainen hiekkaranta on vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Hurmaavat villat sijaitsevat trooppisen puutarhan uumenissa ja osassa on oma allas. Ne heijastavat balilaista perintöä korkeine kattoineen ja sisustuksessa on käytetty puuta ja muita luonnonmateriaaleja. Näissä ihastuttavissa villoissa on hyvin aito ja romanttinenkin tunnelma.

Sanurissa pidämme erityisesti sen rentoudesta ja aitoudesta. Antaudu keskusteluihin paikallisten kanssa ja nauti kotikutoisesta charmista ja ennen kaikkea Balin lempeästä tunnelmasta. Sanurissa on helppo viihtyä.

Aamiaisen jälkeen uloskirjautuminen ja lähtö yksityisellä kuljetuksella kohti Ubudin kaunista taiteilijakylää.

Saapuminen Alila Ubud-hotelliin on jotain aivan erityistä. Hotelli sijaitsee Payanganin huikeissa maisemissa, noin 15 minuutin päässä Ubudin keskustasta. Hotellista avautuu mykistävät näköalat Ayung-laaksoon. Tulette huomaamaan mitä tarkoitamme, lupaamme sen.

Alila Ubud

Kiireettömän aamiaisen jälkeen on mukava rentoutua hotellin upealla infinity-altaalla, nauttia Alila-ketjun tasokkaista spa-palveluista tai lähteä tutkimaan Ubudia. Hotellilla on ilmainen shuttle-palvelu keskustaan useamman kerran päivässä.

Ubud on varsin taianomainen paikka. 

Ubudin keskusta on täynnä taide- ja käsityökeskuksia, tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, arkkitehtuuria ja muita nähtävyyksiä. Voit nähdä dramaattisia ja yleviä temppelifestivaaleja, konsertteja ja tansseja.

Voit shoppailla Ubudin perinteisillä markkinoilla. Tarjolla on kaikkea kauniista puuveistoksista batiikkiin, paikallisesta kaiverrustaiteesta sarongeihin ja perinteisempiin matkamuistoihin. 

Mutta ennen kaikkea Ubudissa on yleisen hyvinvoinnin ja rauhallisuuden ilmapiiri. Täällä voit nauttia aidon Balin aidosta tunnelmasta huikeissa maisemissa. Tunne kuinka sykkeesi hidastuu ja sielusi lepää.

Alila Ubud

Viimeinen lomapäivä on koittanut. Nauti vielä Balin ainutlaatuisesta tunnelmasta ennen kuin paluu arkeen koittaa.

Uloskirjautumisen jälkeen kuljettaja vie teidät lentokentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.