Häämatkat Juhlamatkat Yhdistelmä­matkat

Eteläisen Italian kiertomatka

Tämä kiertomatka johdattaa sinut Eteläisen Italian kauniisiin maisemiin. Kiertomatkalla pääset kokemaan vastakohtaisuuksien Napolin hämyisine kujineen, Amalfin mykistävän kauniin rannikon ja sen mutkittelevat rantatiet ja Välimereen viettävät vuorenrinteet. 

Pääset ihailemaan Tyrrhenanmeren kirkkaiden vesien sekä vehreiden vuorten ympäröimää Maratean kaupunkia sekä nauttimaan kaupungin historiasta, kulttuurista, kapeista kujista.  

Matka jatkuu kohti Italian kauneimpiin rantakaupunkeihin lukeutuvaa, Calabrian helmeksikin kuvailtua Tropeaa. Tämä upea Calabrialainen rantakaupunki lumoaa mitä kauneimmilla maisemillaan. Nauti päivästä hiekkarannalla, kirkkaiden ja turkoosien vesien ympäröimänä tai tutustu Tropean 1700- ja 1800- luvun aristokraattisiin palatseihin ja taloihin sekä historiallisiin kirkkoihin ja Tropean linnaan. 

Matka huipentuu UNESCOn maailmanperintö listalle kuuluvaan Materan kaupunkiin. Italian vanhimpana kaupunkina tunnettu Matera, on kaiverrettu vuoren kallioisista rinteistä ja lumoaa rosoisella kauneudellaan. 

Oletko valmis elämäsi seikkailulle? 

10 yötä
alk. / henkilö
2 195 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Vuokra-auto (Opel Corsa tai vastaava) sis. tarvittavat vakuutukset
  • Majoitus 3 yötä Amalfilla sis. aamiainen
  • Majoitus 1 yö Marateassa sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä Tropeassa sis. aamiainen
  • Majoitus 2 yötä Materassa sis. aamiainen
  • Majoitus 1 yö Napolissa sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Napoliin. Vuokra-auton nouto ja ajomatka kohti Amalfia voi alkaa. Ajomatka kestää noin 1-1,5 tuntia. 

Majoituksenne on seuraavat 3 yötä ihastuttavassa Villa Romana– hotellissa, joka sijaitsee lumoavan kauniilla Amalfin alueella, pittoreskissä Minorin kaupungissa.  

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua Amalfin mykistävän kauniiseen rannikkoon. Ajele pitkin Amalfia mutkittelevilla rantateillä, tutustu alueen lukuisiin viehättäviin pieniin rantakyliin, maistele paikallisia italialaisia herkkuja ja alueen tunnetuinta likööriä limoncelloa. Ihaile upeaa maisemaa, välimereen viettäviä vuorenrinteitä ja sinisenä kimaltavaa merta. Amalfi on elämys kaikille aisteille! 

Aamiaisen jälkeen on aika jättää Amalfi ja aloittaa ajomatka kohti historiallista Marateaa. Ajomatka kestää noin 3 tuntia. Maratean kaupunki tunnetaan historiasta, kulttuurista, kapeista kujistaan sekä kauniista sijainnistaan Tyrrhenanmeren kirkkaiden vesien sekä vehreiden vuorten ympäröimänä. 

Seuraavan yön majoituksena toimii La Locanda Delle Donne Monache. Hotelli sijaitsee kauniisti entisöidyssä 1700-luvun luostarissa, jossa historiallisen ajan rakenteet, tyyli ja materiaalit ovat yhdistetty harmonisesti nykyajan mukavuuksiin.  

Aamiaisen jälkeen ajomatka jatkuu kohti Italian kauneimpiin rantakaupunkeihin lukeutuvaa, Calabrian helmeksikin kuvailtua Tropeaa. Ajomatka kestää noin 3,5 tuntia. 

Seuraavat 3 yötä majoitutte mitä ihastuttavammassa Rocca della Sena– hotellissa, joka tarjoilee upeat näköalat turkoosin sävyin kimaltavalle merelle. Tässä boutique- tyylisessä hotellissa on ainoastaan 15 huonetta, joka takaa henkilökohtaisen ja laadukkaan palvelun. 

Rocca della Sena

Sinulla on koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti Tropeaan.  

Tämä upea Calabrialainen rantakaupunki lumoaa mitä kauneimmilla maisemillaan. Tropean kaupunki on rakennettu kalliojyrkänteen päälle, josta avautuu upeat näköalat Tyrrhenanmerelle.  Nauti päivästä monilla kaupungin hiekkarannoilla, kirkkaiden ja turkoosien vesien äärellä tai tutustu Tropean 1700- ja 1800- luvun aristokraattisiin palatseihin ja taloihin sekä historiallisiin kirkkoihin ja Tropean linnaan. 

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti Materaa. Ajomatka on noin 4 tuntia. 

Matera tunnetaan Italian vanhimpana kaupunkina ja huokuu historiaa ja entisen ajan tunnelmaa. Majoituksenanne seuraavat 2 yötä toimii tyylikäs Aquatio Cave Luxury Hotel & Spa. 

Vietä päivä tutustuen kiehtovaan Materaan! UNESCOn maailmanperintö listalle kuuluva Materan kaupunki on kertakaikkisen upea ja lumoaa rosoisella kauneudellaan. Italian vanhimpana kaupunkina tunnettu Matera, on kaiverrettu vuoren kallioisista rinteistä ja tarjoaa monelle jotain ainutlaatuista mitä ei ole koskaan päässyt kokemaan. 

Muinaisen Sassi di Matera- kaupungin uskotaan olevan synnyinsija Italian ensimmäisille ihmisasutuksille. Esihistoriallisen tuulahduksen voi aistia tyylikkäissä luolahotelleissa, joissa historiaa ja nykyaikaa on yhdistetty kauniisti. 

Aamiaisen jälkeen on aika suunnata takaisin kohti Napolia. Ajomatka on noin 3 tuntia. 

Napolissa viimeisen yön majoituksenne on Palazzo Caracciolo Napoli – Mgallery– hotellissa. 

Napoliin on aikaa tutustua iltapäivä ja ilta oman aikataulun mukaisesti. 

Aamiaisen jälkeen ajomatka Napolin lentokentälle ja vuokra-auton palautus. 

Kaikki hyvä päättyy aikanaan ja on aika lentää takaisin koti-Suomeen. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.