Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Soolomatkat

Gardajärvi

Villa Arcadio

Gardajärvi ja sen ympäristö houkuttelevat matkailijoita postikorttimaisilla maisemilla Alppien juurella. Tutustu alueen hurmaaviin pikkukyliin ja viinitiloihin, tai vieraile lähellä olevissa suuremmissa kaupungeissa,  Veronassa, Milanossa ja Venetsiassa. Rennon lomailun lisäksi Garda tarjoaa aktiviteetteja kaipaavalle lukuisia vaihtoehtoja, patikoinnista maastopyöräilyyn ja purjehduksesta sukellukseen, golfia unohtamatta.

Villa Arcadio hotelli sijaitsee vehreällä rinteellä oliivipuiden katveessa, Salón kaupungin tuntumassa. Koe tämän täysin restauroidun muinaisen luostarin kiehtova ilmapiiri ja nauti sen rauhasta ja harmoniasta. Hotellirakennus henkii lumoavasti menneen ja ja nykyajan tunnelmaa. Minimaalisen tyylikkäästi sisustetut huoneet, suuri panoraamaterassi, upea uima-allas ja lähellä tuotetuista aineksista valmistettuja paikallisia herkkuja tarjoava gourmet-ravintola täyttävät myös vaativan matkustajan toiveet.

Voiko aamu alkaa paremmin, kuin nauttimalla aamiaista panoraamaterasilla katsellen Gardajärvelle?

 

7 yötä
alk. / henkilö
2 110 €
  • Lufthansan reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 2 hh, sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.