Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat

Rooma

Hotel Lunetta

Tervetuloa ikuiseen kaupunkiin, Roomaan!

Seitsemälle kukkulalle rakennettu ikuinen kaupunki, Rooma pitää kokea ainakin kerran elämässä!

Käy heittämässä kolikko Trevin suihkulähteeseen, vanhan uskomuksen mukaan se saa sinut palaamaan kaupunkiin. Lähteen kolikot kerätään talteen ja ne käytetään hyväntekeväisyyteen. Kuvaa itsesi kuuluisilla Espanjalaisilla portailla, mutta ethän istahda, sillä siitä nykyisin sakotetaan, koska Rooman kuuluisia kulttuurinähtävyyksiä suojellaan.

Koe Vatikaani ja sen mittaamattoman arvokkaat kulttuuriaarteet, ihastele Pietarinkirkkoa, kiertele antiikinaikaisessa amfiteatterissa Colosseumissa tai istahda Rooman lukemattomissa kahviloissa vaikka Pantheonin aukiolla. Anna italialaisen keittiön rehellisten ja aitojen makujen vietellä sinut.

Rooma on kulttuuria, taidetta, makuelämyksiä, silmäniloa ja ikimuistoisia leimoja sydämeen!

Hotellivalintamme Roomaan on Hotel Lunetta, jonka sijainti on ihanteellinen kaupunkilomalle – kaikki Rooman nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä, samoin kuin Vatikaanikaupunki, sekä ravintolatarjonnastaan kuuluisa Trasteveren kaupunginosa.

Neljän tähden boutique- tyylinen hotelli on ikuisen kaupungin ensimmäisiä hotelleja, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1368 lähtien. Vuosien 2009 ja 2011 välillä täysin remontoitu hotelli on tätä nykyä kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta. Tyylikkäitä huoneita löytyy neljässä eri huonetyypissä.

Hotelli omaa upean kattoterassin, josta aukeaa ikoninen näkymä Piazza del Paradiso– aukiolle. Kattopuutarhassa on mukava nautiskella aperitiivista kynttilänvalossa, upeita maisemia ihaillen.

4 yötä
alk. / henkilö
1 295 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä Classic Double– huoneessa
  • Aamiainen

  Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

  Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

  Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.