Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Safari- ja luontomatkat

Toscana

Castello di Spaltenna

Castello di Spaltenna  on ihastuttava ja tasokas hotelli, joka huokuu historiaa ja sijaitsee kauniissa Gaiole in Chiantin kylässä, reilun tunnin ajomatkan päässä Firenzestä. Hotellilta aukeaa upeat näköalat Chiantin kumpuileville kukkuloille ja viiniviljelyksille. 

Voit nauttia kauniista päivästä hotellin viehättävällä uima-altaalla tai rentoutua SPA- hoidossa tai hotellin sisäuima-altaalla. Uppoudu Toscanan keittiön herkullisiin makuihin ja laadukkaisiin viineihin. Hotelli tarjoaa 4 tasokasta ravintolaa, joissa pääset luomaan ainutlaatuisia ja unohtumattomia makuhetkiä. 

Castello di Spaltenna- hotellilla on tarjolla 8 erilaista retkivaihtoehtoa. Lisämaksullisilla retkillä pääset kulkemaan Chiantin vehreiden laaksojen ja kumpuilevien kukkuloiden halki löytääkseen aidoimman Toscanan. Tutustu keskiaikaisiin kyliin, aistikkaaseen Italialaiseen oliiviöljyyn ja laadukkaisiin paikallisiin viineihin ja viinitiloihin. 

Castello di Spaltennan ympäristö sopii myös erinomaisesti patikointiin. Hotellin ympäristöstä löytyy 9-12 km pituisia patikointireittejä, joiden varrella pääset nauttimaan upeista toscanalaisista maisemista, metsäpoluista, vehreistä lehdoista sekä kukkien täyttämistä metsistä ja laaksoista. 

4 yötä
alk. / henkilö
1 495 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja verot  
  • Autovuokraus 4 vrk sis. tarvittavat vakuutukset 
  • Majoitus 4 yötä Toscanassa sis. aamiainen 
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.