Yhdistelmä­matkat

Kambodza

Siem Reap, Song Saa Private Island & Koh Kong

Khmer- valtakunnan muinainen rauniokompleksi, Angkor Wat on Kambodzan ja samalla koko maailman vaikuttavimpia historiallisia kohteita.

1100- luvulla rakennettu Angkor Wat levittäytyy 400 neliökilometrin alueelle ja pitää sisällään yli tuhat temppeliä. Tässä mahtavaa rauniokaupunkia ihmetellessä vierähtää helposti päivä jos toinenkin.

Tällä Kambodzan kiertomatkalla koet elämäsi seikkailun; Siem Riepin kaupungista ja Angkor Watin raunioilta matka jatkuu Koh Rongin saaristossa sijaitsevalle Song Saa Private Island– saarelle. Tällä vehreällä paratiisisaarella nautit viiden tähden palvelusta ja luonnon rauhasta sekä kauneudesta. Tältä näyttää paljasjalkainen ylellisyys!

Tässä kohtaa voit valita viekö matkaohjelmasi sinut Vietnamin kautta kohti Suomea, vai jatkatko matkaa seuraavaan kohteeseen Kambodzassa. Valitessasi suunnaksesi Vietnamin, on seuraava etappisi Sihanoukvillen lentokenttä, josta matkataan Ho Chi Minhiin.

Mikäli jatkat matkaa Kambodzassa, on seuraava kohde ikimuistoinen! Canvas & Orchids– eco- resortissa koet mitä ylellisintä leirielämää kesyttämättömän luonnon keskellä; joen pinnalla kelluva luksusteltta on majoitusmuoto, jota ei aivan jokaisella matkalla pääse kokemaan.

Tutustu matkaohjelmaan!

13 yötä
alk. / henkilö
5 295 €
9 yötä
alk. / + Vietnam / henkilö
4 495 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Lento Siem Reap – Sihanoukville
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan &  käsimatkatavara 8 kg
  • Majoitus 3 yötä Sofitel Angkor Pokeethra Golf & Spa, Superior- huoneessa, sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 4 yötä Song Saa Private Island, One Bedroom Jungle Villa- huvilassa, sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 4 yötä Canvas & Orchids, Floating Tent- teltassa, sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 1 yö Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport, Superior- huoneessa, ei ruokailuja
  • Matkaohjelmassa mainitut retket
  • Kuljetukset kohteiden välillä
  • Lentokenttäkuljetukset

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Siem Reapiin. Tervetuloa Kambodzaan!

Matka alkaa Khmer- kulttuuriin tutustumisella; Theam’s House on paikallisen taiteilijan taidegalleria ja studio. Tällä uniikilla retkellä sukelletaan taiteen ja käsitöiden maailmaan osallistumalla mielenkiintoiseen workshopiin. Ancient pavilions– näyttelyssä pääset tutkimaan perinteisiä khmer- esineitä, – arkkitehtuuria ja jopa -soittimia.

Kulttuurintäyteisen päivän täydentää vierailu Siem Reapin paikallisilla markkinoilla.

Päivän päätteeksi on aika majoittua Sofitel Angkor Pokeethra Golf & Spa– hotelliin. Ranskalaista siirtomaatyyliä edustava tasokas hotelli sijaitsee vain 10 minuutin ajomatkan päässä kuuluisilta Angkor Watin raunioilta. Hotellin katseenkiinnittäjänä toimii sen yltäkylläinen uima-allasalue, jota ympäröi kauniisti maisemoitu puutarha. Nouda kirja puutarhakirjastosta ja vetäydy ulkoilma- loungen takan ääreen lueskelemaan – täällä sielu lepää.

Sofitel Angkorin tyylikkään moderneissa huoneissa on mukava rentoutua aktiviteettien täyteisten päivien jälkeen. Rentoutumisen viimeistelee Sofitel Spa- kylpylä, jossa voit kokeilla perinteisten kylpylähoitojen lisäksi esimerkiksi Khmer- hierontaa. Kylpylässä on käytössä laadukkaat L’Occitane– kosmetiikkatuotteet, jotka saavat ihosi säteilemään.

Hotellin tiluksilta löytyy Kambodzan parhaaksi kehuttu golfkenttä, Phokeethra Country Club. 18- reikäinen kenttä vesiesteineen tarjoaa elämyksiä kaiken tasoisille golfareille.

Sofitel Angkor Pokeethra Golf & Spa

Toisen lomapäivän kohokohta on Angkor Watin muinaiseen rauniokaupunkiin tutustuminen opastetun kokopäiväretken merkeissä. Tälle reissulle on syytä pakata kamera matkaan!

1100- luvulla rakennettu temppelikompleksi pitää sisällään yli tuhat temppeliä, joista tunnetuimpia ovat Bayon vaikuttavine kivikasvoineen, puiden juurien valtaama Ta Phrom, sekä massiivinen Phnom Bakheng. Käsittämättömän suuressa Angkorin puistossa riittää hämmästeltävää koko päiväksi.

Takana on pitkä päivä temppelien kiertelyä, joten nyt on aika pulahtaa hotellin uima-altaaseen tai nauttia kylpylähoidoista. Loppuilta on omistettu rentoutumiselle!

Sofitel Angkor Pokeethra Golf & Spa

Kolmantena päivänä on aika syventyä Kambodzan monivaiheiseen kulttuuriin ja historiaan entisestään.

Seikkailuntäyteisen päivän alkajaisiksi suuntaamme jälleen Angkorin temppeleiden ääreen. Vuorossa ovat puiston syrjäisimmät temppelit, Banteay Srei ja Banteay Samre. Näitä temppeleitä tutkiessa suosittelemme pitämään silmällä yksityiskohtia; seiniä koristavat, perinteiset apsara– kaiverrukset ovat hämmästyttävän yksityiskohtaisia, sekä ilahduttavan hyvin säilyneitä.

Iltapäivällä suunnaksi otetaan Kambodzan kuuluisimpiin nähtävyyksiin lukeutuva Tonle Sap– järvi. Kyseessä on Kaakkois-Aasian suurin makeanveden järvi, jonka ympärille on vuosien saatossa muodostunut kokonainen kelluva kylä. Uniikin veneretken merkeissä pääset tutustumaan täysin järvestä ja sen antimista riippuvaisen kyläyhteisön elämään.

Neljäntenä päivänä hyvästelemme Siem Reapin kaupungin ja hyppäämme lentokoneen kyytiin. Sihanoukvilleen saapuessamme matka jatkuu pikaveneellä kohti Song Saa Private Island– saarta. Matkan kesto on noin 45 minuuttia.

Perillä odottaa yksityinen saariparatiisi, jossa vietetään seuraavat neljä päivää. Song Saa Private Island on ylellinen resort- saari, jota ympäröi täydellinen luonnon rauha.

Saaren jokainen huvila on varustettu omalla uima-altaalla ja osa huviloista on rakennettu turkoosina liplattavan meren ylle. Royal Villa- huvilan terassilta pääset pulahtamaan suoraan mereen! Saarta ympäröi meriluonnonpuisto, jota koristavat hyväkuntoiset koralliriutat.

Saaren ravintoloissa herkuttelet tuoreista raaka-aineista valmistetuilla kambodzalaisilla herkuilla. Saaren kokit vannovat luonnollisen ruokavalion nimeen; tuoreet kasvikset, tuoksuvat yrtit ja tuoreet merenelävät vievät taatusti kielesi mennessään. Saarella voit myös halutessasi nauttia yksityisen illallisen rantahiekalla.

Resort on todiste siitä, että ylellisyys ja vastuullisuus voivat elää käsi kädessä. Saaren rakennusten materiaali on kierrätettyä, paikallista puuta ja ajopuuta on hyödynnetty esimerkiksi huonekalujen valmistamiseen. Erityisen vaikuttavaa saaressa on sen jäteveden käsittelyjärjestelmä – jätevesi puhdistetaan, jonka jälkeen sitä hyödynnetään kastelussa. Suurin osa ravintoloissa tarjottavista kasviksista on kasvatettu saaren omassa puutarhassa ja kalasaaliit ovat peräisin paikallisilta kalastajilta.

Song Saa Private Island

Viiden tähden saarielämästä nauttimista Song Saa Private Island– saarella. Tämä se vasta on elämää!

Kahdeksantena lomapäivänä jätetään hyvästit Song Saan paratiisisaarelle. Siirrymme pikavenekuljetuksella Sihanoukvillen satamaan, jossa kuljettaja on odottamassa.

Seuraava kohde on noin 5-6 tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Koh Kong. Tatain sillalle saavuttaessa edessä on 30 minuutin venematka Canvas & Orchids Retreat– resortiin. Tässä luksuksen ja leirielämän yhdistävässä resortissa majoittuminen tapahtuu kelluvassa teltassa!

Tätä on glamping parhaimmillaan; ei teitä, ei liikenteen melua, vain koskematon luonto ja sen hiljaisuus – 12 kelluvan teltan kokonaisuus on uniikki majoituselämys. Jokaisesta teltasta löytyy oma aurinkoterassi, sekä puinen Hinoki- kylpyamme. Tässä resortissa astut kuivalle maalle vain siirtyäksesi paikallisia herkkuja tarjoavaan, viidakon ympäröimään ravintolaan.

Canvas & Orchids Retreat

Ensimmäinen päivä Koh Kongissa omistetaan mangroven luonnon ja paikallisen kalastajakylän elämään. ’Lost in mangrove’- retkellä tapaat mangroven siivekkäitä asukkaita, kuten sarvinokkia ja kuningaskalastajia. Retkellä pääsemme lisäksi tutustumaan paikalliseen kouluun ja saamme kurkistaa kyläläisten koteihin.

Koko päivän retken kruunaa BBQ- lounas rannalla.

Canvas & Orchids Retreat

Koe Tatain vesiputousten korviahuumaava jylinä!

Aamiaisen jälkeen matkaohjelmassa on risteily Tatain komeille vesiputouksille. Eläimistöltään rikas Cardamom– sademetsäalue ympäröi putouksia, joten tällä retkellä saatat törmätä puista toiseen hyppiviin gibboni- apinoihin tai herttaisiin muurahaiskarhuihin.

Putousten kiehtovaan luontoon on mahdollista tutustua uiden tai kajakoiden. Sääolosuhteiden salliessa retken huipentaa vierailu paikalliselle maatilalle kajakilla jokea pitkin.

Canvas & Orchids Retreat

Aamupäivän osalta matkaohjelma on tyhjä, joten tänään on loistava mahdollisuus nukkua pitkään ja herätä joen pinnasta kimpoileviin auringonsäteisiin.

Viimeisen illan Kambodzassa kruunaa iltapäivällä starttaava auringonlaskun risteily. Istahda risteilyaluksen kannelle ja todista taivaan värien muuttuvan sinisestä punaisten, oranssien ja pinkkien kirjoon – tähän on hyvä päättää ikimuistoinen loma.

Hyvästi Kambodza!

Matka kohti Suomea käy Thaimaan Bangkokin kautta. Aamiaisen jälkeen risteilemme matkalaukkuinemme kohti Tatain siltaa, jossa kuljettaja on vastassa. Kuljettajan kyydissä suuntaamme kohti Thaimaan rajaa, jossa hyppäämme toisen kuskin kyytiin kohti Suvarnabhumin lentokenttää ja lentokenttähotellia.

Takana on pitkä päivä, joten ennen aamulentoa on mukava nukkua hyvät yöunet Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport– hotellissa. Hotelli sijaitsee kätevästi vain viiden minuutin kävelymatkan päässä lentokentästä, joten se on ihanteellinen yöpymispaikka väsyneelle matkalaiselle.

Matkan viimeisenä iltana on aika ottaa ilo irti hotellin loistavasta palvelutarjonnasta; kahdeksan ravintolaa, ulkouima-allas, sekä tasokas kuntosali saunoineen ja höyryhuoneineen nostavat Novotelin lentokenttähotellien parhaimmistoon.

Hyvin nukutun yön jälkeen on aika pakata laukut ja suunnata kohti koti-Suomea – monta muistoa ja elämystä rikkaampana.

Seuraavaan kertaan!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.