Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Kreeta

Daios Cove Luxury Resort & Villas

Daios Cove Luxury Resort & Villas on erinomainen valinta lomallesi, jos kaipaat rauhaa, ylellisyyttä ja tyylikkyyttä. Hotelli sijaitsee suojaisassa poukamassa ihastuttavassa Vathin kylässä, lähellä Agios Nikolaoksen kylää. Hotelli tarjoaa asiakkailleen upeat näköalat eri sinisen sävyin kimaltavalle Egeanmerelle, lumoavan kauniin yksityisen rannan sekä täydellisen paikan rentoutua luonnon kauneuden keskellä. 

Hotellilla on monipuolisesti tarjolla erilaisia palveluja mukaan lukien GOCO Spa- kylpylä, kuntokeskus, tenniskenttä, vesiurheilukeskus sekä ihastuttava infinity-allas. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua Kreetan nähtävyyksiin ja historiallisiin kohteisiin hotellin lisämaksullisilla retkillä. 

Daios Cove tarjoaa gastronomisia herkkuja kuudessa ravintolassaan. Jokainen ravintola on erilainen ja voitkin aistia niiden erilaisen luonteen, tyylin ja makumaailman – ikimuistoinen makumatka odottaa juuri sinua. Sinulla on mahdollisuus valita majoituksesi puolihoidolla tai Residents’ Club- paketilla (all inclusive). 

Luonnonsävyin sisustetuissa huoneissa on hienostunut tyyli, marmorikylpyhuoneet sekä parveke tai terassi, jolta avautuu upeat näköalat merelle. Sinulla on mahdollisuus myös valita huone omalla uima-altaalla, jonka äärellä voit rentoutua hyvän kirjan tai kuohuviinilasillisen kera.  

Suosittelemme hotellia häämatkalaisille, juhlamatkalaisille ja lomalle kaksin tai perheen kanssa. 

Kaipaatko lomaltasi luonnonkauneutta, ylellisyyttä ja rauhaa? Daios Cove voi tehdä unelmistasi totta!  

7 yötä
alk. / henkilö / puolihoito
2 625 €
7 yötä
alk. / henkilö / all inclusive
3 825 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 7 yötä 2 hh sis. puolihoito tai all inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.