Loma kahdelle Matkat ystäville Soolomatkat

Euphoria Retreat

Hyvinvointiloma Kreikassa

Euphoria Retreat on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, jossa lepää sekä keho, että mieli.

Kreikan Peloponnesoksen niemimaassa, majesteettisen Taÿ́getos- vuoren juurella sijaitseva Euphoria Retreat on rauhan tyyssija tunnin ajomatkan päässä Kalamatan lentoasemalta.

Hotellin bysanttilaista tyyliä heijastelevat huoneet ovat mielenkiintoinen yhdistelmä rustiikkisia sävyjä ja kiehtovia kuvioita. Vaaleat puulattiat luovat lämpimän valaistuksen kanssa kotoisan tunnelman ja kehon muotoihin mukautuva patja tarjoaa levolliset yöunet.

Kehon ja mielen täydelliseen tasapainoon pyrkivä Euphoria Retreat tarjoaa vierailleen kattavat ja yksilöllisesti räätälöidyt hyvinvointiohjelmat – onko tavoitteenasi päästä eroon stressistä, pudottaa painoa tai kasvaa henkisesti? Hotellin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaisen vieraansa kohti tavoitteiden toteutumista.

Räätälöityjen viikko-ohjelmien lisäksi hotellissa on tarjolla ohjattua joogaa, pilatesta, Tai Chi- tunteja, mielenkiintoisia luentoja, ruoanlaittokursseja ja runsaasti muita aktiviteetteja.

Rentoutuminen on avain hyvinvointiin ja hotellin ylellisessä kylpylässä on lähes mahdotonta olla saavuttamatta täydellistä rentoutumisen tilaa. Arjen kiire ja murheet huuhtoutuvat eteerisen kauniin allasosaston parantaviin vesiin ja perinteisen Hammam– hoidon jälkeen koet olevasi uudesti syntynyt. Akkujen täyteen latautumisen varmistaa pulahdus kauniiseen ulkoaltaaseen ja kiuaskivien sihahdus saunan pehmeissä löylyissä.

Herkullinen ja ravitseva on Euphoria Retreatin luoman hyvinvoinnin keskiössä; The Gaia– ravintola hemmottelee asiakkaitaan välimerellisillä makumatkoilla, jotka paitsi maistuvat hyvältä, myös tekevät hyvää. Paikallisella oliiviöljyllä ja oman puutarhan yrteillä kruunatut liha-, kasvis- ja kala- annokset vievät kielesi taatusti mennessään.

Olemme sisällyttäneet matkaan autonvuokrauksen koko viikon ajalle, sillä Euphoria Retreat sijaitsee ihanteellisella paikalla monia upeita päiväretkiä ajatellen.

Historiallinen Areopolin vanhakaupunki on hieno käyntikohde vain tunnin ajomatkan päässä hotellilta – tässä muurien ympäröimässä kaupungissa historian havinan tuntee ja näkee. Aeropolissa vieraillessa suosittelemme tutustumaan myös Limenin kauniiseen rantakylään ja henkeäsalpaavaan Diros– luolastoon.

Peloponnesoksen niemimaan etelärannikolla sijaitseva 1400 vuotta vanha Monemvasian kylä on myös tutustumisen arvoinen kohde Euphoria Retreatin lähistöllä – tähän pittoreskiin kylään ajelee hotellilta vain 1,5 tuntia.

Halutessasi matkaan on helppo yhdistää Kreikan Napflio ja upea 3Sixty Boutique Hotel. Kysy lisää matkamyyjältäsi!

7 yötä
alk. / henkilö
3 645 €
 • Reittilennot ja lentoverot
 • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
 • Autonvuokraus 7 vrk*
 • Majoitus 7 vrk Euphoria Retreat, Superior Deluxe- huoneessa sisältäen aamiaisen
 • Escape for couples- hyvinvointipaketti sisältäen
  • Hammam- rituaali kahdelle
  • 2 kappaletta selkä-, jalka- tai päähierontaa kahdelle
  • 2 kappaletta aroma- hierontaa tai lihasjännityksiä helpottavaa hierontaa kahdelle
  • Suolahuonesessio kahdelle

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Halutessasi voit autonvuokran sijaan varata matkan yksityisillä lentokenttäkuljetuksilla.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.