Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Korfu

Angsana Corfu

Vehreä ja viehättävän omaleimainen Korfun saari Kreikassa on saanut hienon uuden lisäyksen hotellivalikoimaansa kun Banyan Tree – ketju avasi ensimmäisen hotellinsa Eurooppaan – Angsana Corfun.

Angsana Corfu on viiden tähden tasokas hotelli, jossa yhdistyvät kreikkalainen ja aasialainen vieraanvaraisuus. Sijainti korkealla kukkulalla takaa ihastuttavat panoraamanäkymät Joonianmerelle.

Suuntaa rannalle tai nauti huikeista näkymistä hotellin infinity-altaalla. Hemmottele itseäsi palkitussa Angsana Spassa, jossa hoidot ovat ainutlaatuinen yhdistelmä itää ja länttä.

Tasokkaiden huoneiden ja sviittien lisäksi saatavilla on myös villoja, osa jopa neljällä makuuhuoneella. Aktiviteettimahdollisuuksia on runsaasti, esimerkiksi vesiurheilulajit ja jooga.

Palkittu Michelin-kokki hivelee makuhermojasi Botrini’s fine dining-ravintolassa. Hotellissa on yhteensä kolme ravintolaa ja seitsemän baaria.

Hotelli sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Korfun vanhasta kaupungista, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon.

7 yötä
alk. / henkilö
1 790 €
  • Finnair tilauslennot ja lentoverot
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, aamiainen
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.