Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat

Kreeta

St. Nicolas Bay

Loma idyllisissä Mamma Mia maisemissa

Loistava valinta Kreetan lomalle on St. Nicolas Bay– hotelli, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Agios Nikolaoksesta, yhdestä Kreetan vanhimmista lomakohteista. Hotelli St. Nicolas Bay tarjoaa puitteet tasokkaaseen lomailuun, upeilla merinäköalallisilla huoneilla sekä huviloilla. Osassa on omat yksityiset uima-altaat.

Hyvät palvelut ja kaunis ympäristö takaavat onnistuneen loman!

Hotellilla on oma sinilippuranta, kaunis laguuni, jonka äärellä voit iltaisinkin nauttia välimerellisestä ilmasta. Puutarhamainen ympäristö, viisi erilaista ravintolaa sekä oma pieni kappeli ja sen viereinen aukio luovat Mamma Mia -tunnelmaa.

7 yötä
alk. / henkilö
1 820 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä 2 hh, puolihoito
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.