Matkat ystäville Perhematkat

Kreeta

Paradise Island Villas

Paradise Island Villas on kotisi Kreikan auringon alla – hotellin palveluilla höystettynä!

Boutique- tyylinen Paradise Island Villas– hotelli on viehättävä 12 huvilan kokoelma Kreetan rakastetulla lomasaarella. Keskenään erityylisiä ja uniikkeja huviloita yhdistää jokaisen huvilan pihasta löytyvä yksityinen uima-allas. Huviloiden sisustuksessa jokainen yksityiskohta vaalii kreikkalaisia perinteitä ja tyylikästä maalaisromantiikkaa.

Huviloita löytyy eri kokoisia ja Family Villa– huvilassa voi majoittua jopa viisi henkeä.

Paradise Island Villas vannoo hyvien yöunien merkityksen nimeen – hotellissa on käytössä ”The Paradise Bed”- konsepti, joka luo puitteet viiden tähden lepohetkelle. Korkealaatuiset patjat on verhottu valkoisesta puuvillasta sekä silkistä valmistettuihin lakanoihin ja tyynyvalikoimasta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Keittiöllä varustetuissa huviloissa on mahdollista kokkailla itse, mutta halutessaan kokkihatun voi jättää naulakkoon ja suunnata hotellin Ambrosia– ravintolaan nautiskelemaan. Ihanat kreikkalaiset herkkuruoat kruunaa Nectar– baarin raikkaat juomat. Pienet vieraat herkuttelevat lasten oman ruokalistan antimilla.

7 yötä
alk. / henkilö
1 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Paradise Island Villas, Senior Villa- huvila
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.