Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Saarihyppely

Ateena, Serifos, Milos & Santorini

Saarihyppele aidossa Kreikassa!

Koe historiaa ja kulttuuria huokuva Ateena, nauti tunnelmasta Serifosin karunkauniilla saarella, tutustu Milosin viehättäviin kyliin ja rauhallisiin rantoihin ja päätä matkasi Santorinille, joka on tunnettu valkoisista kylistään, uskomattomista auringonlaskuista, huikeista näköaloista ja makuelämyksistään.

Unelmiesi loma Kreikassa odottaa!

 

8 yötä
alk. / henkilö
2 495 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 8 yötä, 2 hh, sis aamiainen
  • Saarten väliset lauttamatkat

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Ateenan kentälle, josta yksityiskuljetus Athens Utopia Ermou– hotelliin.

Moderni ja viehättävän pieni hotelli sijaitsee Ateenan keskustassa, kävelyetäisyydellä kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Aamiaisesta voit nauttia hotellin katolla sijaitsevassa ravintolassa, josta avautuu upeat näkymät kaupunkiin. Maista aamiaisella hotellin erikoisuutta; suolaisia pannukakkuja.

Athens Utopia Ermou

Tänään on aikaa tutustua kaupunkiin omatoimisesti.

Ateena on täynnä historiaa ja kulttuuria aina kaupunkia ympäröivistä muinaisista raunioista kiehtoviin museoihin. Tutustu Plakan mutkitteleviin katuihin, kiipeä Akropolikselle ja ihaile antiikinajan aikaansaannoksia ja istahda tavernalle nauttimaan aitoja kreikkalaisia makuja.

 

Yksityiskuljetus hotellista Piraeuksen satamaan, josta lauttamatka Serifokselle. Yksityiskuljetus Pende Suites hotelliin, joka sijaitsee noin 200 metrin päässä satamasta ja Livadin keskustasta.

Pende Suites on raikas ja kaunis hotelli, joka sulautuu ympäristöönsä. Hotelli tarjoaa täydellisen pakopaikan rauhoittumiseen ja upean luonnon tutkimiseen.

Pende Suites

Omaa aikaa tutustua Serifoksen historialliseen saareen. Saari tunnetaan lähes koskemattomasta, karun kauniista luonnostaan, rauhallisesta tunnelmastaan sekä raittiista ilmastaan. Nauti patikoinnista, maastopyöräilystä, vietä rento päivä rannalla tai tutustu kuvankauniin Choran kaupunkiin – sen kapeisiin kujiin, mukulakiviportaisiin ja upeisiin maisemiin, jotka kaupungista avautuvat.

Aamiaisen jälkeen yksityiskuljetus hotellista Serifoksen satamaan, josta lauttamatka Miloksen saarelle. Yksityiskuljetus Santa Maria Village hotelliin, joka sijaitsee Adamasissa, kauniin rannan läheisyydessä.

Majoitus lämpimin sävyin sisustetuissa huoneissa, joissa on ilmastointi, parveke tai patio joko puutarhaan, uima-altaalle tai merelle.

Santa Maria Village

Omaa aikaa tutustua saareen. Milos, värien saari, tarjoaa ​​ainutlaatuisia maisemia, viehättäviä kyliä ja kauniita rantoja. Milos on täydellinen lomakohde niille, jotka haluavat kokea aitoa Kreikkaa sen kaikessa kauneudessaan ilman suuria väkijoukkoja.

Aamiaisen jälkeen yksityiskuljetus satamaan, josta lauttamatka kuvankauniille Santorinin saarelle.

Yksityiskuljetus lämminhenkiseen Allure Suites– hotelliin, joka sijaitsee Firostefanissa, lähellä Kalderaa ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Thirasta.

Allure Suites

Omaa aikaa tutustua Santorinin nähtävyyksiin. Santorini on tunnettu syvän perinteisistä juuristaan, henkeäsalpaavista näköaloista, joita löydät joka nurkan takaa sekä ainutlaatuisia makuelämyksistä. Vuokraa siis auto tai hyppää paikallisbussin kyytiin ja koe aito Santorini!

Luo ikimuistoisia hetkiä ja nauti Illallinen auringonlaskua ihaillen Oian ravintoloissa. Muista tehdä ennakkoon pöytävaraus!

Yksityiskuljetus Santorin kentälle, josta kotimatka voi alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.