Santorini

San Antonio

San Antonio on hotelli kuin unelma!

Jokainen Santorinin matkasta haaveileva on varmasti nähnyt kuvia merimaisemista, jotka ovat valkoisilla kivitaloilla kuorrutettujen vuorien reunustamia – totuus on kuitenkin jopa kuvia ihmeellisempää. Tämän saaren kauneutta on vaikea uskoa todeksi!

Oman säväyksensä Santorinin saaren uniikkiin maisemaan tuovat sen mustahiekkaiset laavakivirannat ja mahtavan värikkään auringonlaskut. Saaren tuliperäisyydestä muistuttaa sen kaldera, eli tulivuoren romahtamisesta syntynyt tuliperäinen muodostuma. Santorinin pääkaupunki Firá omaa mahtavan sijainnin kalderan reunalla, josta avautuu henkeäsalpaava merimaisema.

Hotellivalintamme Santorinin matkalle on lumoavan kaunis San Antonio, joka sijaitsee rauhallisessa Imeroviglin kylässä. Neljän tähden hotellin paras valttikortti on sen mahtavat maisemat tulivuoren jylhältä kalderalta merelle päin. Jyrkänteen reunan yli kurkotteleva infinity- allas kutsuu nauttimaan Kreikan auringosta ja Seaview Lounge Bar tarjoilee virkistävät cocktailit ja kevyet snacksit juomasi kylkeen.

Illallinen katetaan Cliffside Dinner Restaurant– ravintolaan, jossa gastronomisen makumatkan taustana toimivat saaren ikoniset maisemat.

Maisemien lumoavaa kauneutta täydentävät perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin sisustetut huoneet, jotka kylpevät luonnonvalossa. Osa huoneista on varusteltu ylellisellä ulkoporeammeella.

7 yötä
alk. / henkilö
2 275 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Hotel San Antonio, Standard Room Seaview- huone
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.