Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Rantalomat

Kreeta

Stella Island Luxury Resort & Spa

Stella Island Luxury Resort & Spa on hurmaava Adult Only- hotelli, joka soveltuu täydellisesti kahdenkeskiselle lomalle, kuten hää- tai juhlamatkalle. Laguunin muotoiset altaat ympäröivät koko hotellia, jättäen jokaiselle mahdollisuuden löytää oman rauhallisen sopukan, jossa nauttia lomasta upeissa puitteissa. 

Huoneet on sisustettu kauniisti, rauhoittavaa sävymaailmaa käyttäen. Kaikista huoneista on kauniit näköalat uima-altaalle ja hotellissa löytyy myös upeita Swim Up- huoneita, Over Water Bungalow- huoneita, sekä omalla uima-altaalla varustettuja huviloita.  

Majoituksen hintaan sisältyy puolihoito tai All Inclusive- paketti valintasi mukaan*. Hotellin kolmessa rennon hienostuneessa ravintolassa pääset sukeltamaan kulinaarisiin elämyksiin maistellen makuja eri puolilta maailmaa. 

7 yötä
alk. / henkilö / puolihoito
2 595 €
7 yötä
alk. / henkilö / all inclusive
2 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa ja lentoverot  
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitukset 7 yötä Premium Room with Pool view
  • Puolihoito tai All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.