Perhematkat

Kreeta, Analipsi

Stella Palace Aqua Park Resort

Stella Palace Aqua Park Resort on vesipetojen ykköskohde Kreetan saarella!

Stella Palace Aqua Park Resort on täydellinen hotellivalinta perhelomalle Kreetan auringon alla. Tästä viiden tähden hotellista löytyy jokaiselle perheenjäsenelle jotakin; hienostuneita ravintoloita, tasokas kylpylä ja paljon aktiviteetteja koko perheelle. Perheen pienimpien aika ei käy taatusti pitkäksi, siitä pitää huolen hotellin Waterland– vesipuisto kymmenine vesiliukumäkineen.

Raikkaasti sisustetut ja tilavat huoneet ovat mainio yhdistelmä ylellisyyttä ja mukavuutta. Huonetyyppejä löytyy joka lähtöön, niin pienille kuin suurille perheille. Mahtava Grand Villa with Private Pool– huvila majoittaa jopa kahdeksan henkeä.

Hotellin kuusi ravintolaa takaavat runsaasti energiaa vesipuistossa ilakoimiseen – äärimmäisen herkullisessa muodossa. Valitse suosikkisi kreikkalaisista, italialaisista, meksikolaisista sekä aasialaisista herkuista ja uppoudu maittavien herkkujen makumaailmoihin. Valitse matkallesi All Inclusive vaivattoman perheloman takaamiseksi.

Stella Palace sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Analipsin rannasta, josta on varattu yksityinen kaistale ainoastaan hotellin asiakkaille. Lähin lentokenttä on Iraklion, jonne ajelee hotellilta noin 20 minuutin verran.

 

 

7 yötä
alk. / perhe*
4 990 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Family Room with Two Bedrooms & Hot Tub
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Hinta laskettu perheelle, jossa kaksi aikuista ja kaksi lasta (alle 12 vuotta).

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.