Bergen-Kirkenes

Havila Voyages

Seilaa Norjan kauneinta merireittiä Havila Voyages- varustamon maailmanluokan palveluista nauttien.

Risteilymatka Norjan vuonomaisemissa on taianomainen elämys kaikkina vuodenaikoina. Havila Voyages– varustamon luksusristeilyt tuovat matkaajan sykähdyttävien elämysten ääreen jokaisella merimaililla.

Huikea kuuden päivän meriseikkailu alkaa Bergenistä ja päättyy Kirkenesiin, jonka saatat tuntea Kirkkoniemenä. Matkan varrelle mahtuu maailman kauneimpia vuonomaisemia, viehättäviä kalastajakyliä ja skandinaavista arkkitehtuuria napapiirin molemmin puolin. Matkan kohokohtiin kuuluu Lofoottien kuvankaunis saaristo, napapiirin juhlallinen ylitys, sekä Euroopan pohjoisimmassa pisteessä vierailu.

Voit sisällyttää risteilymatkaasi juuri niin paljon (tai vähän) aktiviteetteja kuin haluat – houkuttaisiko sinua lumikelkkailu loimuavien revontulien alla tai arktinen kalastusseikkailu Trondheimissa?

Matkan kruunaa Havila Voyages– risteilyvarustamon herkulliset makuelämykset ja modernien laivojen hienostuneet puitteet. Skandinaaviseen tyyliin sisustetut hytit ovat kuin luksushotellien huoneita. Esimerkkimatkaan sisällytetty hyttityyppi on parvekkeellinen Junior Suite. Mukana hinnassa on myös Havila Gold– ateria- ja etupaketti.

7 yötä
alk. / henkilö
5 375 €
  • Reittilennot ja lentoverot (Helsinki – Bergen & Ivalo – Helsinki)
  • Matkatavarat 23 kg ruumaan & käsimatkatavara 8 kg
  • Majoitus 1 vrk Thon Hotel Rosenkrantz Bergen Superior- huoneessa, sisältäen aamiaisen
  • Kuljetus Bergenin lentokentältä hotellille
  • Risteily 7 vrk Havila Voyages– aluksella, Junior Suite– hytissä
  • Täysihoito
  • Havila Gold- paketti
  • Kuljetus Krikenesistä Ivalon lentokentälle

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.