Varmista paikkasi vuoden 2022/2023 lomalle ajoissa

Kesän ja syksyn 2022 matkoille löytyy vielä paikkoja ja suurin osa talven 2022/2023 matkoista ovat jo varattavissa.

Kesälomakuukausille sekä syyslomalle kannattaa varata matkat mahdollisimman pikaisesti, kevät on jo pitkällä ja matkustaminen on erittäin voimakkaassa kasvussa ja monin paikoin on jo hyvin täyttä. 

Talvelle 2022/2023, ja varsinkin joulun ja uuden vuoden pyhille lennot ja monet halutuimmista hotelleista alkavat olla jo todella täysiä. Varaudu joustamaan hieman, mutta jos toimit nopeasti on paljon todennäköisempää saada ensisijaisesti toivotut vaihtoehdot.  

Qatar Airways lentää useisiin Helin Matkojen suosikkikohteisiin. Jalkapallon MM-kisat Dohassa vaikuttaa voimakkaasti lentojen saatavuuteen marras-joulukuun 2022 välisenä aikana. Oma paikka kannattaa varmistaa ajoissa.

Jos mielit matkaan sesonkiaikana vuonna 2022-2023, niin nyt on oikea aika aloittaa matkan suunnittelu ja varata matka.

Helin Matkoilla rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan höystettynä ripauksella omia suosituksiamme. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Koska räätälöimme kaikki matkamme, on matkan varaaminen ajoissa aina hyvä idea. Saamme parhaat lentohinnat ja pystymme hyödyntämään teille kaikki erikoistarjoukset ja ennakkovaraajan edut.

Matkavarauksen voit tehdä jo nyt turvallisin mielin. Lentoyhtiöt ja majoitukset ovat hyvin joustavia ehdoissaan.

Maailma alkaa taas avautua ja matkustus vapautuu. Paluu normaaliin ei kuitenkaan tapahdu hetkessä ja sen vuoksi on entistä suositeltavampaa varata matka turvallisen matkatoimiston kautta.

Olemme täällä Sinua varten, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.