Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

Atmosphere Kanifushi

Unelmoitko lomasta turkoosien vesien äärellä Intian Valtamerellä? Atmosphere Kanifushi on täydellinen valinta rennolle, mutta tasokkaalle lomalle.

Kauniit paratiisimaiset rannat, kirkas merivesi, upea 50m pituinen uima-allas, rentouttava Spa sekä useat eri  aktiviteetit niin maalla kuin merellä tekevät tästä hotellista houkuttelevan. Herkullinen ruoka, laadukas viinivalikoima ja varsinkin kasvisravintola, Just Veg, ovat Kanifushin vahvuuksia. Henkilökunta on todella ystävällistä, huomioon ottavaa ja osa muistaa sinut jopa nimeltä. 

Erinomaisen Platinum Plus all inclusive- paketin hintaan sisältyy ruokailut, virvoitusjuomat, erinomainen viini- ja cocktailvalikoima sekä paljon erilaisia aktiviteetteja ja retkiä.

Kaipaatko kiireetöntä ja helppoa lomaa palmujen katveessa kaksin tai perheen kanssa? Atmosphere Kanifushi on erinomainen valinta. Kysy meiltä tarjous juuri sinulle!

7 yötä
alk. / henkilö
4 350 €
7 yötä
alk. / henkilö / ennakkovaraajan etu*
3 550 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Sunset Beach Villa– huvilassa
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.   

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

* *Ennakkovaraajan etu 25% Sunset Beach Villa- huoneen osuudesta on varattavissa 30.06.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika 01.05-30.09.2024. Kysy lisää matkamyyjältäsi!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.