Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat

Centara Grand Island Resort & Spa

Kuuletko turkoosin meren kohinan ja lempeän tuulen puhalluksen?

Astu paljain jaloin valkoiselle hiekalle, istahda palmun varjoon ja suuntaa katseesi turkoosin sävyiselle laguunille. Unelmiesi loma odottaa Centara Grand Island Resort & Spa– saarella! Majoitu viihtyisässä rantahuvilassa tai hulppeassa meren ylle rakennetussa villassa – omalla uima-altaalla tai ilman.

Hotelli omaa erinomaiset snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet. Upea koralliriutta ja uskomattoman värikäs merenalainen elämä odottaa vain lyhyen matkan päässä rannasta – pinnan alla aukeaa aivan toinen maailma!

Nauti Intian valtameren parhaista herkuista resortin kattavassa ravintolamaailmassa; maistuisiko maukas thairuoka, paikalliset erikoisuudet vai kenties italialaisen keittiön klassikot? All inclusive tarjoaa juuri sinun makuhermoillesi sopivat antimet. Halutessasi laajentaa makuelämysten kirjoa, valitse matkaasi Grand All Inclusive.

7 yötä
alk. / henkilö
5 350 €
7 yötä
alk. / henkilö tarjoushinta*
4 150 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Duplex Beach Villa- huvilassa,  All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Malediivien Centara- resortien Flash Sale– tarjoushinnat ovat varattavissa 29.02.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika on 09.01.2024-31.10.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.