Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Centara Grand Island Resort & Spa

Kuuletko turkoosin meren kohinan ja lempeän tuulen puhalluksen? Astu paljain jaloin lämpimälle valkoiselle hiekalle, istahda vehreän palmupuun alle ja suuntaa katseesi turkoosin sävyiselle laguunille. Unelmiesi loma odottaa kauniissa Centara Grand Island Resort & Spa– hotellissa  

Hotellilla on erinomaiset snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet. Upea koralliriutta, uskomaton merenalainen elämä ja jopa hylky odottavat vain pienen snorklaus matkan päässä rannasta. Majoitutpa rannalla, veden yllä tai upeassa uima-altaallisessa villassa, tulet takuulla viihtymään.

Centara Grandissa on saatavilla sekä all inclusive että grand all inclusive-paketit.

Kysy lisätiedot meiltä!

Centara hotelleihin saat 40% alennusta huonehinnoista. Varaukset 31.8.2021 mennessä ja matkustusaika 30.10.2022 asti. Paikkoja rajoitetusti, kysy lisätiedot meiltä!

7 yötä
alk. / henkilö
3 095 €
7 yötä
alk. / perhe
8 190 €
  • Qatar Airways reittilennot ja lentoverot
  • Vesitasokuljetukset Male – hotelli – Male
  • Majoitukset 7 yötä 2hh, All Inclusive
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys
  • Perhehinta 2 aikuista ja 2 alle 12-v lasta

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.