Loma kahdelle Matkat ystäville Rantalomat

Centara Ras Fushi

Rentouttava rantaloma aikuiseen makuun Centara Ras Fushissa!

Adults only- resort Centara Ras Fushi sijaitsee kätevästi vain noin puolen tunnin pikavenematkan päässä Malen kansainväliseltä lentokentältä. Erinomaisesti pariskunnille ja ystäväporukoille soveltuva resort tarjoaa kaiken tarvittavan ikimuistoiseen rantalomaan.

North Male Atollin sukellus- ja snorklausmahdollisuudet ovat aina vain muutaman askeleen päässä ja saarelta löytyy oma sukelluskeskus. Mikäli pysyttelet mieluummin rantahietikolla, voit nauttia lomapäivistäsi vaikkapa joogan tai rentouttavien kylpylähoitojen parissa.

Saaren neljä ravintolaa takaavat monipuoliset makumatkat koko reissun ajaksi – aina Thai- keittiön herkuista italialaisiin makuihin ja kansainvälisen buffetin antimiin. Mikäli haluat viedä herkutteluelämyksesi aivan uudelle tasolle, valitse matkallesi Gold All Inclusive.

Ras Fushin huvilat sijaitsevat turkoosin laguunin äärellä, joten kauniit merimaisemat ovat taattu. Yövy Beach Villa– huvilassa valkealla rantahietikolla tai hemmottele itseäsi Deluxe Spa Water Villa– huvilan porealtaan lempeistä kuplista.

7 yötä
alk. / henkilö
4 175 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Pikavenekuljetus Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Lagoon View Beach Villa- huvilassa, All Inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.