Perhematkat Rantalomat

Jawakara Islands Maldives

Uniikki kahden saaren kokonaisuus: Jawakara Islands

Elokuussa 2023 aukeava Jawakara Islands on uniikki kahden saaren kokonaisuus Malediivien Lhaviyani- atollilla. Paratiisi odottaa reilun kilometrin mittaisella Mabin– saarella, sekä intiimillä Dheru– saarella. Uudenuutukaisen kohteen maisemaa tähdittävät pitkät hiekkarannat ja ympäröivän laguunin vaaleansininen vesi – nämä rannat ovat kuin suoraan postikortista!

Perheystävällisestä resortista löytyy huoneita kaikenkokoisille seurueille; pariskunnista aina jopa 10 hengen perheisiin. 140 neliömetrin Family Villa- huvilassa majailee mukavasti isovanhemmatkin! Resortin kaikki Water Villa- huvilat on varustettu ikiomalla infinity- altaalla.

Jawakaran valttikortti on sen kattava Premium All Inclusive täynnä makuelämyksiä ja aktiviteetteja. Kaikki saaren buffet- ravintolat ovat käytössäsi*, samoin kuin loputtomat harrastusmahdollisuudet.

Aurinkoisia lomapäiviä voi viettää vaikkapa golfin**, padelin, tenniksen tai jalkapallon parissa. Valittavanasi on myös runsaasti vesiaktiviteetteja, kuten snorklaus, kajakointi ja purhelautailu.

Hyödynnä 50% avajaistarjous ja majoitu Jawakaralla ensimmäisten joukossa!

*Ennakkovaraus tehtävä.

**Myös golfvarusteet sisältyvät Premium All Inclusiveen.

7 yötä
alk. / henkilö
6 095 €
7 yötä
alk. / henkilö / ennakkovaraajan etu*
4 995 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Mabin Beach Villa- huoneessa
  • Premium All Inclusive
  • Majoitus 1 yö Doha (lentokenttä), ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu 50% majoituksen osuudesta on varattavissa 29.02.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika 01.05-30.09.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.