Rantalomat

JW Marriott Maldives

JW Marriott Maldives on tasokkaan palvelun ja lumoavien maisemien hurmaava yhdistelmä

Shaviyani– atollin turkoosien vesien ympäröimä JW Marriott Maldives on upea lomaparatiisi 50 minuutin vesitasolennon päässä Malen lentokentältä. Täällä ylellisyys ja Intian Valtameren upea luonto sulautuvat täydellisesti yhteen, luoden unohtumattoman loman postikorttimaisemissa.

JW Marriott Maldives- hotellin 60 huvilaa ovat rakennettu perinteisesti paalujen varaan veden ylle tai valkealle hiekkarannalle kasvillisuuden suojaan. Modernisti ja ilmavasti sisustetut huoneet ovat varusteltu lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, joiden läpi aukeaa henkeäsalpaava merimaisema.

Ilahduta makuhermojasi saaren yhdeksän ravintolan ja baarin tasokkailla antimilla. Maistuisiko kiviuunissa rapsakaksi paistettu pizza, tuoreet merenelävät Teppanyaki- tyyliin vai thaimaalaisen keittiön klassikot? Puiden latvukseen rakennetussa Rum Baan– baarissa nautit baristojen loihtimista rommidrinkeistä auringon laskiessa horisontin taa.

Saaren aktiviteettitarjonta on vertaansa vailla ja etenkään perheen pienimmät eivät tule pitkästymään; Little Griffins– lasten klubi tarjoaa roppakaupalla hauskaa ja opettavaista tekemistä, kuten leijan lennättämistä, erilaisia käsitöitä ja rantaolympialaisia. Teini-ikäisille löytyy oma Teen Lounge, joka toivottaa tervetulleeksi yli 12- vuotiaat nuoret.

7 yötä
alk. / henkilö
6 645 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Overwater Pool Villa Sunrise– huvilassa
  • Puolihoito

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.