Häämatkat Juhlamatkat Matkat ystäville Rantalomat

Kagi Maldives Spa Island

Kagi Maldives on tasokas ja intiimi hotelli, joka sijaitsee 60 minuutin pikavene tai 15 minuutin vesitasolennon matkan päässä pääsaari Malesta. 

Kagi Maldives keskittyy hyvinvointiin ja tarjoaa kokonaisvaltaisen pakopaikan mielelle, keholle ja sielulle. Pure Life Experience- elämyksien kautta voit rentoutua, uppoutua hetkeen ja nauttia paratiisin lumosta. Snorklaa ja koe uskomaton merenalainen elämä ja edessäsi avautuva House Reef, rentoudu Baani Spa’ssa, osallistu rannalla pidettävälle joogatunnille, hemmottele aistejasi kulinaarisilla hetkillä tai nauti päivästä sup-lautaillen ja ihastele silmänkantamattomiin jatkuvaa lumoavaa turkoosia maisemaa.

Hotellin hintaan sisältyy puolihoito (aamiainen ja illallinen, ei juomia) tai Premium All Inclusive. Premium All Inclusive on todella kattava ja monipuolinen sekä tarjoaa ruokailujen ja juomien lisäksi laajan valikoiman aktiviteetteja. Hintaan sisältyy kolme tasokasta ravintolaa, kattava valikoima cocktaileja, viinejä, oluita, smoothieita, vastapuristettuja mehuja, laaja valikoima erilaisia kahveja sekä talon samppanja.

Kauniisti sisustetut huoneet huokuvat hienostuneisuutta ja ylellisyyttä ja jokaisessa villassa on oma infinity uima-allas, josta aukeaa upeat näköalat turkoosille Intian Valtamerelle. Villasi sijainnin voit valita rannalta tai meren yltä.

Kagi Maldives- hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12- vuotiaat asiakkaat ja hotelli sopii lomalle kahden kesken, ystävien kesken sekä unohtumattomalle häämatkalle tai juhlamatkalle. 

7 yötä
alk. / henkilö
7 350 €
7 yötä
alk. / henkilö / kesätarjous*
5 195 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasokuljetukset Male – hotelli – Male
  • Majoitus 7 yötä Beach Pool Villa- huvilassa
  • Premium all inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Kesätarjous etu 35% majoituksen osuudesta ja ilmaiset vesitasolennot tarjous on varattavissa 15.05.2024 asti. Majoitusaika 11.04-23.12.2024. Tarjoushinta laskettu ajalle 01.05-30.09.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.