Loma kahdelle Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Kuredu Island Resort & Hurawalhi Island Resort

Kuredu Island Resort & Hurawalhi Island Resort – kaksi saarta yhdellä matkalla!

15 minuutin pikavenematkan päässä toisistaan sijaitsevat Kuredu Island Resort & Hurawalhi Island Resort tarjoavat yhdessä suuren lomasaaren laajan aktiviteettitarjonnan, sekä pienen paratiisisaaren seesteisen tunnelman. Yhdistämällä nämä kaksi Lhaviyani– atollin helmeä yhteen matkaan, koet enemmän aktiviteetteja, monipuolisempia makuelämyksiä ja vaihtuvia maisemia.

Kuredu Island Resort on aktiivisen lomailijan unelmien täyttymys. Eläväinen saari pitää sisällään valtavan määrän aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia, aina golfaamisesta rantalentopalloon ja tennikseen. Saarta reunustava 3,5 kilometrin mittainen hiekkaranta tarjoaa oivat mahdollisuudet uinnille ja muille vesiaktiviteeteille. Kuredulla voit toteuttaa haaveesi esimerkiksi vesihiihdosta ja lainelautailusta!

Snorklaajia ja sukeltajia hemmotellaan saarta ympäröivällä värikkäällä koralliriutalla, jossa asustelee yksi koko atollin suurimmista merikilpikonnapopulaatioista. Pulahtaessa pinnan alle Kuredun edustalla, ovat kilpikonnahavainnot lähes taattuja!

Huviloita saarelta löytyy joka lähtöön; kotoisista puutarhahuviloista porealtaalla varustettuihin rantahuviloihin ja veden ylle rakennettuihin huviloihin. Sangu– puolen huvilat ovat ainoastaan aikuisille suunnattuja, saaren O– osaan ovat tervetulleita yli 12- vuotiaat vieraat. Muutoin saari toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset lomailijat. Valitaan yhdessä juuri teille sopiva majoitusvaihtoehto!

Vain 15 minuutin pikavenematkan päässä Kuredulta sijaitsee ylellinen Hurawalhi Island Resort, jossa vietetään matkan toinen puolisko.

Kuredun tarjoamien aktiviteettien jälkeen on aika rentoutua; Hurawalhi Island Resort kauniine hiekkarantoineen ja upeine huviloineen vastaa juuri sitä mielikuvaa, jonka olemme villeimmissä lomahaaveissamme rakentaneet Malediivien paratiisisaarista. Vain aikuisille suunnattu saari on täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja jännitystä.

Hurawalhilla lomapäivät täyttyvät monipuolisen All Inclusiven tarjoamista makuelämyksistä, tähyilystä turkoosinsiniselle merelle samppanjaa siemaillen ja rentouttavista kylpylähoidoista nauttien. Ravintoloita saarelta löytyy neljä kappaletta ja baareja kaksi. Champagne Pavilion– baarissa kuohujuoma tarjoillaan värikkään auringonlaskun kera.

Lomaelämys huipentuu illallisella upeassa 5.8 Undersea– ravintolassa, joka on nimensä mukaisesti rakennettu veden alle. Pimeän laskeuduttua ravintolasta tulviva valo houkuttelee paikalle mereneläviä, kuten haita, rauskuja ja suuria kalaparvia.

Matkaesimerkkiin sisältyy yöpyminen Dohan lentokentällä sijaitsevassa Oryx Airport– hotellissa paluumatkalla.

9 yötä
alk. / henkilö
6 295 €
9 yötä
alk. / henkilö / ennakkovaraajan etu*
5 595 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – Kuredu
  • Majoitus 4 yötä Kuredu Island Resort O Beach Villa- huvilassa
  • Pikavenekuljetus Kuredu – Hurawalhi
  • Majoitus 4 yötä Hurawalhi Island Resort Ocean Villa- huvilassa
  • All Inclusive
  • Vesitasolento Hurawalhi – Male
  • Majoitus 1 yö Doha (Oryx Doha Airport– hotelli), ei ruokailuja

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Ennakkovaraajan etu 25% majoituksen osuudesta on varattavissa 29.02.2024 asti. Tarjouksen majoitusaika 01.05-30.09.2024.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.